Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident grav în județ! Două minore, de 11 și 13 ani, izbite în plin de o autoutilitară

Ieri după-masă, poliţia a fost sesizată că s-a produs un eveniment rutier soldat cu două victime în localitatea Săcășeni. În jurul orei 14:00, polițiștii rutieri tășnădeni, au fost solicitați să intervină la un eveniment produs pe DN 1F, la km 134+90m.

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 50 ani, din localitatea Derșida, județul Sălaj, care se deplasa cu o autoutilitară în Săcășeni, a accidentat două minore din localitate, de 11 și 13 ani, care deplasându-se cu bicicletele nu s-au asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN 1F de pe o stradă secundară.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei de 13 ani și rănirea gravă a minorei de 11 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Foarte mulți bicicliști se expun unor riscuri inutile, circulând fără a deține minime cunoștințe de circulație rutieră!
    Pe vremuri, poliția făcea periodic instruiri, mai ales la școli, pentru copii, dar acum s-au pus pe vânătoare de vitezomani și nu mai au timp pentru prevenție! Păcat!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Citesc portalseme în speranța că odată și odată tot veți învăța meserie. “Accident grav” în titlu=”rănire ușoară” în articol. Ce să înțeleagă omul de aici?

    • mai citeste Răspunde

      Citeste pana la capat: “În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei de 13 ani și rănirea gravă a minorei de 11 ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.