Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adrian Cozma: „Putem să ne luăm adio de la tradiții și de la porcul de Crăciun”

Consilierul județean PNL Adrian Cozma a spus într-o conferință de presă, susținută astăzi, că Ministrul Agriculturii Petre Daea pune cruce agriculturii românești, precizând că, încet, putem să ne luăm adio de la tradiții și de la porcul de Crăciun.

Adrian Cozma a apus că Guvernul și-a abandonat rolul de a reprezenta România, făcând referire la impozitul pe care trebuie să-l plătească la stat țăranii ce dețin mai mult de 5 porci.

„Diferența dintre import și export este de un miliard de euro. S-a decis că țăranii nu mai pot ține decât până la 5 porci, iar dacă au peste 5 trebuie să plătească un impozit care este imposibil”, a spus Adrian Cozma.

Consilierul județean susține că este necesară o schimbare imediată a direcției.

„Guvernarea trebuie să susțină afacerile românești și tot ceea ce înseamnă economie românească și produs intern. România merită mai mult decât PSD, decât această gașcă de incompetenți care furnizează în fiecare zi minciuni și scumpiri”, a încheiat consilierul județean Adrian Cozma.

9 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Ai auzit mata de alinierea la legislatia UE, tomnu’ Cozma? Ia intreaba de sefu’vost suprem, presidintele ‘Oha sa vadem el ce zice? Trebe sau nu trebe sa respectam ordinele de la brucsel? pai de ministrul Daea te iei tu, mah pigmeule? Omul ala are grija sa deschida statii de irigare pentru mii de hectare, zilnic! A fost singurul ministru care a asigurat primirea la timp a ajutoarelor pentru agricultura de catre fermieri, a umplut Europa de rosii romanesti si are grija ca nimeni altul pana la el de agricultura romaneasca. Nici un milion de papagali din astia ca tine nu fac cat el singur… Nota 2, stai jos!

    • AbCeFg Răspunde

      Vai de pla ta ION, de taran prost ce esti! Pana acum am crezut ca mai prost decat Daeea nu exista si acum surpriza, apari tu! Daeea ii o caricatura jalnica al omului slugarnic, prost, senil, prost pregatit si cel putin bolnav mintal si tu pe habarnistu’ asta il ridici in slavi?! Ce a ajuns societatea romaneasca oameni buni?! Am ajuns ca majoritatea sa fie reprezentata de capsunari alcoolici care idolatrizeaza niste slugi analfabeti?! Tie ar trebui sa ti se interzica accesul cel putin la internet si electricitate ca imbolnavesti societatea cu parerile astea de doi bani!

  2. Helga Kisz Răspunde

    5 porci sacrificati la 150 kg inseamna undeva la minim 400 kg carne , adica peste 1 kg de carne pe familie . Mi se pare normal ca , intro societate normala unde toti trebuie sa plateasca impozit , ca si aceasta microafacere sa fie impozitata .

  3. Nely. Răspunde

    Stati jos toti 4 , aveti nota care o meritati , adica nota 4.

  4. Unu' Răspunde

    Te-am văzut pe șaretă, tradiționalistule care ești tu, dar te-am văzut și încălcând regulile de circulație, mai des decât permite bunul simț, care oricum îți lipsește!
    Monșer, una din tradițiile românești adânc înrădăcinate în subconștientul multor români este de a-și bate nevasta și copilul! Dacă tot bauni după tradiție, l ăsta de ce să renunțăm?!?
    După părerea ta, 5 porci într-o gospodărie “tradițională” nu sunt suficienți pentru a asigura un trai decent respectivei familii?!?

  5. Marin Răspunde

    Lasa adita comentariile astea ca nu sunt de tine,dute si plimba armasari si te relaxeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.