Ultima actualizare: azi, 15:17
Locale

FOTO. Contrabandişti scăpaţi la Tămăşeni. Poliţia a tras cu arma, dar au fugit

Contrabandişti scăpaţi la Tămăşeni. Ieri, 13 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare, judeţul Satu Mare,a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 22.30, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Tămăşeni, jud. Satu Mare, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care au observat echipajul poliției de frontieră, acestea au abandonat coletele și au fugit în direcţii diferite.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au dispersat în direcţii diferite.

În continuare s-au luat măsuri de monitorizare şi cercetarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite 14 colete cu țigări.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarieriia rezultat cantitatea de 9.600 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 112.320 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la final sa fie luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Ministrul Gabriel Leș a stat de vorbă cu sătmărenii. ,,PSD are la Satu Mare o echipă unită”

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, președinte al Organizației municipale PSD Satu Mare și echipa PSD de la municipiu au stat...

Închide