Ultima actualizare: ieri, 18:22
Locale

FOTO. Donații pentru Spitalul Județean. Gestul unui artist sătmărean

Donații pentru Spitalul Județean. Rotary Club Satu Mare, alături de tenorul de origine sătmăreană Nagy Norbert au finalizat joi, 25 aprilie 2019, donația unui pachet de echipamente medicale către secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Aceasta este al treilea an când artistul sătmărean, în colaborare cu Clubul Rotary Satu Mare, sprijină financiar sau material comunitatea sătmăreană.

Echipamentele în valoare de 22.000 RON (un electrocardiograf și două Holtere mobile EKG) au fost achiziționate pentru spital din sumele obținute în urma vânzării biletelor la Concertele de Crăciun susținute de Nagy Norbert (eveniment sprijinit de Clubul Rotary), în luna decembrie a anului trecut.

Echipamentele donate vin în sprijinul pacienților cu probleme cardiace, acțiunea având ca scop îmbunătățirea calității actului medical pentru comunitatea sătmăreană.

Predarea echipamentelor a avut loc in prezența tenorului Nagy Norbert, respectiv a reprezentanților Clubului Rotary Satu Mare, a conducerii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a secției Cardiologie.

Sursa: Rotary Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    E un nou sortiment de apa…o apa “putabila”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.