Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Forțe proaspete la Jandarmeria Satu Mare

Forțe proaspete la Jandarmerie. Începând de astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sublocotenentul Adrian Bălaj va încadra funcția de ofițer specialist informatică.

,,Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj Napoca, specializarea automatică  şi calculatoare, tânărul sublocotenent ne-a dovedit că aşchia nu sare departe de trunchi. Fiu de subofiţer de jandarmi, Adrian Bălaj, îmbracă de azi ţinuta militară cu respectul şi demnitatea învăţate în familie. Astăzi, în prezenţa comenzii unităţii, şi-a schimbat statutul social, depunând jurământul faţă de ţară, devenind astfel militar activ, încadrat în structurile Jandarmeriei Sătmărene”, spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Colonelul Ovidiu Popa, inspectorul șef al unităţii, i-a adresat cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare active, subliniind faptul că de azi înainte este militar, iar îndatoririle şi obligaţiile civice au crescut, fiind jandarm atât la locul de muncă, cât şi în timpul liber.

 

3 comentarii

  1. cristi Răspunde

    Si ei vor vinde rabre refacute in piata de masini?

  2. Dartaniannnnnnus Răspunde

    Un mare fâs! Un articol al IJJ fara noima!

  3. Altu Răspunde

    Ce sens are articolul acesta. Și la mine la firma s-au angajat 2 persoane ,nu faceți un articol? Sau numai cu bugetarii faceți? Sunteți plătiți,sau care este șmecheria? Un fost subofițer și-a băgat fiul la jandarmerie,ce mare scofală? Așa funcționează la stat. Dacă asta ați vrut să demonstrați, bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.