Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Nici amenzile nu-i sperie. Căruțașii continuă să ia cu asalt străzile din municipiu

Cu toate că au fost sancționați în ultimele de zile de către polițiștii locali, căruțașii nu se dezmint și continuă să circule prin municipiul Satu Mare fără nicio problemă.

Ultima ,,descălecare” a căruțașilor a fost surprinsă astăzi de către un sătmărean, cititor Portal SM, în zona Balta Blondă: ,,Cinci căruțe și vreo 30 de persoane, în Balta Blondă. Înjură, fac gălăgie și multă mizerie”. Sătmăreanul a mai precizat că a sesizat deja Poliția Locală în acest sens.

Reamintim că polițiștii locali sătmăreni au sancționat în ultimele două zile cinci căruțași, toți cu domiciliul în județul Sălaj, surprinși în timp ce circulau pe străzile din municipiu. Cum circulația vehiculelor cu tracțiune animală este interzisă pe raza municipiului Satu Mare, căruțașii au fost sancționați cu amenzi între 500 și 1.000 de lei.

 

 

7 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    De ce nu li se confisca carutele?

    • x-ulescu Răspunde

      Da pa liberalu ala care a intrat cu trasura in oras de 8 martie ca sa se dea mare , la amandat cineva ?? sau acolo nu se aplica ???

  2. vasile Răspunde

    Azi am văzut și eu vestitele căruțe in zona Balta Blonda întrucât am avut treabă in zonă. Nu am auzit înjurături și nici nu au făcut mizerie. Acești căruțași sunt țigani din Sălaj care fac troc pentru fier vechi pe care îl revând la botiș pe magnoliei.
    In zonă Balta Blonda-Satmarel au voie sa circule întrucât indicatorul de interzicere al accesului căruțelor este amplasat langa cimitirul eroilor, langa gordius.
    Nu îmi plac țiganii și nu am nici căruță dar acesti oameni, spre deosebire de alti concetățeni de-ai lor câștigă o pâine cinstită, având acest mod de viață de zeci de ani. Pozele pe care se bazează articolul sunt clar tendențioase.

    • Haules Baules Răspunde

      De ce nu practica ”meseria” la ei in judet ??In curand o sa-i vedem sub stadionul Unio,la Strandul vechi sau poate un ”cartier” nou,in Balta Blonda!!Avem destui tigani in Satu Mare,sa-i tina salajenii acolo pe ai lor!!!Cu cai si carute cu tot !

  3. Nimeni Răspunde

    @Vasile. Nu stiu daca e o afacere cinstita, ma cam indoiesc de acest lucru. Eu am vazut pe str. Depozitelor, langa calea ferata, excremente de cai, pe care baietii nu le-au luat cu ei, crezi tu ca e coser lucrul acesta pe o strada recent modernizata?.

  4. Nimeni Răspunde

    @Pop Ioan. Deseu biodegradabil de cai =Beseu de cai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.