Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTOGALERIE. ,,Produs de Cluj” și-a deschis porțile pentru sătmăreni. Super târg de produse tradiționale

A început marea distracție în parcarea Shopping City. Produs de Cluj a revenit în Satu Mare și a adus pentru sătmăreni cel mai frumos parc de distracții din Transilvania, precum și produse dintre cele mai rafinate. Mai mult decât atât, organizatorii au pregătit pentru dumneavoastră mai multe concerte, dar și alte surprize.

În această dimineață, vineri, 12 aprilie, Produs de Cluj și-a deschis porțile pentru sătmăreni și îi așteaptă să ia parte, timp de trei zile, la un eveniment deosebit, organizat în parcarea Shopping City Satu Mare de pe drumul Careiului. De la produse tradiționale, la costume populare și obiecte realizate de micii întreprinzători, până la un super parc de distracții și concerte, în târgul clujean găsiți mai tot ce vă doriți, iar distracția e garantată.

Produs de Cluj a revenit în Sătmar şi a adus lactate, produse din carne, ciocolată şi prăjituri de casă, dulceţuri şi siropuri, miere de albine, lavandă, cosmetice şi săpunuri naturale, dar şi costume populare, podoabe şi obiecte din lemn, cojoace şi curele, toate realizate de micii întreprinzători locali. Şi pentru că o petrecere e întreagă doar sub „grumazu” ceterii, în fiecare zi vă vor cânta şi vor juca cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti clujeni.

Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, se va afla la Satu Mare între 12 şi 14 aprilie, în parcarea Shopping City. În cadrul evenimentului, sătmărenii se vor putea delecta pe muzica îndrăgiților interpreți Aurel Tămaș, Valeria și Traian Ilea sau Marius Ciprian Pop. De asemenea, nu vor lipsi nici activitățile dedicate copiilor, cei mici fiind invitați să se distreze în super parcul de distracții amenajat special pentru acest eveniment.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Un exemplu de cum se organizează un târg!

    • Vajk Răspunde

      @Satmarean tu ai fost la targ ? ai vazut ca in afara de 4 -5 standuri care erau intradevar producatori autentici de branzeturi,mezeluri,ulei presat la rece ,turta dulce erau doar comercianti cu marfa dubioasa ,a era sa uit bachlava este cumva din Cluj si ceramica made in china ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.