Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Statistica PSD: Guvernele PSD au alocat județului Satu Mare de 20 de ori mai mulți bani decât guvernele anterioare

Guvernele PSD au alocat în ultimii ani județului Satu Mare sume pentru investiții de 20 de ori mai mari decât cele alocate de guvernările anterioare, arată un comunicat de presă al partidului transmis astăzi.

O analiză a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) arată că în perioada 2009-2012 județului Satu Mare i-au fost alocați 68.410.437,71 lei, în timp ce pentru alocările financiare din perioada 2013-2020 județul Satu Mare beneficiază de investiții în valoare totală 1.345.392.318 lei, doar prin MDRAP.

”La nivelul judeţului Satu Mare, totalul investiţiilor realizate prin PNDL 1 și PNDL 2 se ridică la 1,215,262,563.93 lei, al investiţiilor în derulare este de 854,313,363.14 lei, iar totalul investiţiilor contractate este de 360,949,200.79 lei. De asemenea, județul Satu Mare beneficiază, prin Compania Naţională de Investiţii, de suma totată de 31.024.730,77 lei pentru proiecte în mai multe comune şi oraşe, derulate în perioada 2016-2019.  Valoarea totală a proiectelor de investiții pe județul Satu Mare, prin MDRAP, se ridică la 1.345.392.318 lei”, a precizat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

La aceste investiții se adaugă proiectele care au obținut finanțare din fonduri europene în ultimii ani, de peste 200 de milioane de euro.

Sursa: PSD Satu Mare

7 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Iara se da articolul asta … parca mai era dat de Fedorca si acum 2-3 saptamani. Acuma de Pasti ….PSD -ul va….”spune” ca traiti bine !!!! Voi ce ziceti? Sa le multumim ….in 26 mai ?!

    • De ce sinteti carcotasi? Răspunde

      De ce sinteti carcotasi? Aveti spitale ? Aveti !!! Aveti strazi ? Aveti !!!! Sali de sport? Patinuare si bazine olimpice? Poduri, centura, autostrada ? Si ce daca sint numai pe hirtie sau in cel mai bun caz arata ca naiba….important este ca aveti impozite mai mari, inflatia si preturile au crescut …. si in final : “O duceti mai bine!” numai ca …. nu simtiti, ca nu va dati seama, ca nu stiti si va trebuie mesaje ca sa vedeti ce trebuie sa stiti !!! Ne vedem la mall !!!!

  2. TEHNIC ASIST Răspunde

    Fratilor daca si acu m-ai puneti botul la minciunile camarilei rosii – comunistii..ne meritam soarta…guvernul lui Dragnea (Ponta 1-2, Tudose etc..) a dat banii lui Govor ca sa ajunga prin lucrari la tehnic asist sa se infrupte ospatarul de Mircceea din banii nostri…vile..masini..functii pt toate curvele si toate neamurile din supur..asta e psd-ul oameni buni..aici in sm si peste tot in tara…

  3. Unicarm eater Răspunde

    PortalSM=PSD=PCR

  4. Pop Ioan Răspunde

    Atunci de ce s-au marit ,din nou , impozitele cu 4,6%?? Salariile cind si cu cit se vor mari?? Al plebei , nu al bugetarilor?

  5. p. S.D. istul. Răspunde

    Iarasi mintiti nenorocitilor. Cine va mai crede. Poate ai vrut sa spuneti ca voi a -ti furat de 20 de mai mult decat celelalte guverne la un loc. ????

  6. Bombom Răspunde

    Voi ati dat,voi i-ati luat. Si restul a ramas cu mana la pupaza,infractorilor !!! Infractorul de Govor cu banda lui de pricajiti si nesimtiti , ei au papat banutii dati de PSD. Curvelorrrr penaleeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.