Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Prefectul Darius Filip anunţă controale la instituţii. Verifică respectarea programului de guvernare

Prefectul Darius Filip i-a informat astăzi pe directorii de instituţii că după sărbători va demara o acţiune de verificare şi îndrumare, scopul acţunii fiind de a urmări respectarea programului de guvernare.

El a precizat că acţiunile vor începe din luna mai şi vor fi desfăşurate împreună cu colegii din Prefectură, pentru a se asigura că toate măsurile din programul de guvernare sunt îndeplinie.

“Vom demara acţiuni de verificare şi îndrumare. Să nu o luaţi altfel decât ca o măsură de a ne asigura că lucrurile sunt făcute 100% aşa cum este scris în programul de guvernare”, a spus prefectul Darius Filip.

P.S. Preluarea ştirii poate fi făcută doar cu citarea sursei. Rugăm colegii din presă care nu îşi pierd timpul cu astfel de şedinţe să manifeste un minim respect faţă de munca depusă. Mulţumim pentru înţelegere!

3 comentarii

  1. dan tordoi Răspunde

    Iar cei care nu respecta programul de guvernare, ar trebui premiati!

  2. Y_grec Răspunde

    singurul program de guvernare este să-l scăpăm pe draknea de pârnaie , voi sunteți niște moluște care n-aveți nici o treabă cu asta , Program zero barat , vo tras mu13 udemereu ..

  3. citizen Răspunde

    eu credeam ca va verifica cum respecta programul de lucru unele institutii publice si angajatii acestora, unii vin pe la 9-10 sau deloc la serviciu sau au programul lunea scurt ca și vinerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.