Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un sătmărean a fost amenințat și lovit cu bâta. Agresorul i-a distrus și mașina

Un bărbat de 48 de ani, din Carei, a fost amenințat, lovit, iar apoi i-a fost distrus autoturismul, de către  un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezediu.

Concret, în dimineața zilei de ieri, 15 aprilie, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției de  Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un careian, de 48 de ani, cu privire la un conflict cu un bărbat, din localitatea Vezediu, care a degenerat în amenințare, lovire și distrugere.

Efectuând verificări, poliţiştii au stabilit că în data de 12 aprilie, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Vezediu, în urma unor  discuţii contradictorii pe care le-a avut cu persoana reclamantă, l-a lovit pe acesta din urmă cu o bâtă, i-a adus amenințări, iar ulterior i-a sustras autoturismul cu care s-a deplasat pe o distanță de aproximativ 200 m, de drum agricol.

În urma a coliziunilor cu denivelările de pământ, autoturismul a fost distrus, cauzându-i persoanei reclamante  un prejudiciu de aproximativ  5.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de foflosință, distrugere, amenințare și lovire sau alte violente.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Coco Jambou Răspunde

    Chestii tiganesti !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.