Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Un sătmărean ce lucrează la Google va susține un workshop gratuit la Casa Meșteșugarilor

După succesul sesiunii de Satu Mare Creativ din 2018, Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare continuă seria workshopurilor și a trainingurilor creative pentru tinerii din oraș. Tema noului workshop ce va avea loc joi, 18 aprilie 2019, este unul foarte interesant: Ce poate învăța un tânăr sătmărean creativ de la Google? Sunt multe răspunsuri la această întrebare, pe care le va da Janos Levai, un sătmărean care este inginer software senior la compania Google.

,,Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă să dezvolți tehnologie care să fie folosită de miliarde de oameni? În calitate de senior inginer software la Google sunt aici să-ți spun povestea mea. Sunt bucuros să vă împărtășesc experiența mea de inițiere în știința calculatoarelor, cum mi-am schimbat modul meu de învățare și cum am ajuns la Google pentru a lucra la proiecte uimitoare. Cum este viața la ei? În 18 aprilie, joi de la ora 18, la Casa Meșteșugarilor,  în cadrul proiectului Creative Satu Mare vă voi prezenta aceste experiențe pe care le veți putea folosi în cariera voastră. Ne vedem acolo! János”, este mesajul tânărului sătmărean.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Organizator: Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, prezentarea va fi în limba engleză, iar intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un sătmărean a câștigat la Loto. Suma importantă cu care s-a ales

În urma extragerilor loto de ieri seară, au rezultat aproximativ 23.000 de castiguri, in valoare totala de peste 2 milioane...

Închide