Ultima actualizare: ieri, 22:37
Locale

Vila fostului șef SRI, din Satu Mare, scoasă la licitație

Vila din județul Satu Mare a lui Virgil Măgureanu, primul director al SRI, a fost scoasă la licitație, informează un anunț publicat în ziarul România liberă.

Potrivit anunțului publicat în ziarul România liberă, un executor judecătoresc din Oradea organizează o procedură de licitație publică pentru vila care îi aparține lui Virgil Măgureanu. Acum în vârstă de 78 de ani, Măgureanu a fost primul director al SRI, pe care l-a condus de la înființarea sa, în anul 1990, până în 1997.

Potrivit anunțului, casa se va vinde prin licitație publică, la data de 6 mai 2019, și este „proprietatea debitorului Virgil Măgureanu“. Locuința este formată din demisol, parter, etaj și mansardă, are suprafața construită desfășurată de 718 metri pătrați și se vinde împreună cu terenul aferent, totalizând 1.679 de metri pătrați. Vila lui Măgureanu, scoasă acum la licitație, se află în satul Giurtelecu Hododului din județul Satu Mare. Prețul de pornire a licitației este de 134.000 de euro.

Sursa – România Liberă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consultații de specialitate la SCM Dr. Coica

În data de 10.04. 2019 între orele 10:30 - 13:30 la Cabinet Dr. Coica, va consulta Dr. Coste Camilio Victor MEDIC PRIMAR...

Închide