Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Accident la ieșirea din municipiul Satu Mare. Un copil de 5 ani a fost rănit

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui eveniment rutier, produs la data de 4 mai, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 4 mai a.c., în jurul orei 17.40, despre faptul că între localitățile Botiz și Satu Mare a avut loc un accident rutier. În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 41 ani, din comuna Păulești, a condus un autoturism între localitățile Botiz și Satu Mare şi în momentul în care a efectuat un viraj la stânga nu s-a asigurat corespunzător, fiind acroșat în partea stângă spate de un alt autoturism condus de o femeie, de 34 ani, din comuna Batarci, care circula în spatele său și se afla angajat în depășirea acestuia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ totodată le-au fost recoltate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat și a unei minore de 5 ani, pasageri în cel de al doilea autovehicul menționat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.