Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

Adrian Albu: PNL, scor istoric la Satu Mare. Aproape 10% peste PSD

După reacțiile la cald de duminică seară, reprezentanții Partidului Național Liberal Satu Mare, în frunte cu președintele Adrian Albu, au ieșit în această după-amiază cu noi declarații privind rezultatele alegerilor europarlamentare.

Înainte de toate, președintele Partidului Național Liberal Satu Mare, Adrian Albu, a vorbit despre un act civic pe care l-au făcut românii în data de 26 mai, ținând să mulțumească încă o dată celor care au ieșit la vot. În legătură cu rezultatele alegerilor din județ, liderul PNL Satu Mare a declarat că partidul pe care îl reprezintă a învins PSD-ul la cea mai mare diferență, de aproape 10 procente.

,,Am câștigat cu un scor de 24%, la o diferență de 9 procente și ceva față de PSD. Este cea mai mare diferență pe care am putut să o marcăm și o să facem toate eforturile organizatorice, de imagine și de substanță, adică o să ne facem cu toții treaba, primarii în comunele lor și noi în municipiul Satu Mare de asemenea manieră încât să fim demni încă o dată de încrederea pe care ne-au acordat-o cetățenii”, a declarat Adrian Albu.

Președintele PNL Satu Mare a mai ținut să menționeze că în urma acestor alegeri, Țara Oașului este aproape în întregime galben.

,,În afară de două localități din zona Oașului, tot Oașul este galben. Suntem un partid de dreapta, dar alegerile din județul Satu Mare, mă refer la partidele românești, le-am câștigat singuri și nu în asociere cu alte partide”, a declarat președintele PNL Satu Mare.

Adrian Albu a mai a declarat că toți primarii PNL din județ, în număr de 17, au câștigat alegerile în comunele lor.

8 comentarii

  1. Jean Valjean Răspunde

    Faceati voi pe dracu daca nu era ”oaia neagra Dragnea ” ,cauza pentru care PSD a pierdut voturi!!

    • corect Răspunde

      asa e, si luati aminte daca nu va faceti treaba cinstit mai sunt locuri libere la rahova

  2. Ion Răspunde

    Nu fa umflati in pene ! Votul Nu a fost doar pentru PNL! A fost un vot anti dragnea, usr este castigatirul adevarat, pe tara(fara baroni, structuri di alesi locali ). Partidele vechi sunt pe cale de disparitie in toata europa. Lasati aerele de mari invingatori deoparte….

  3. cetatean Răspunde

    Așa e, a fost vot anti Dragnea, și anti HOȚIE, anti AROGANȚĂ!!! să nu uite asta!!!

  4. Dany Răspunde

    Ciocu mic,pentru ca cel putin jumatate dintre voi ar trebui sa fiti ”colegi” cu Dragnea !!!Ziceti mersi ca poporul a fost asmutit impotriva lui Dragnea,insa majoritatea pdl-istilor aciuati printre voi sunt de 100 de ori mai penali decat Dragnea !!

  5. Pnlepre Răspunde

    Desigur, in Satu’ asta mare si prostia creste exponential, de unde si cele 10 procente peste media ineptiei nationale :)) vai de viata voastra de idioți! Neam de imbecili!

  6. s.m. Răspunde

    In primul rand,ALBU sa respecte legile de ciculatie si totodata cetatenii acestei oras. Legile de circulatie sunt valabile si pentru el. Pana ce nu vad acest lucru, este tot un fel de PSD doar in alta culoare.

  7. figaro Răspunde

    Albule, toate bune si frumoase, dar cu imobilul de pe Mihai Viteazu care e treaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.