Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Au zburat permisele. Vitezomanii, puși la punct de polițiștii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat la data de 21 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 700 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 700 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto, 4 dintre aceștia fiind filmați și înregistrați de aparatul radar la volanul unor autoturisme circulând cu viteze de la 103 km/h până la 169 km/h.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

9 comentarii

  1. Gicu Răspunde

    Ce țara de kkt!!niste încrezuți de polițiști stau la panda pe maxim 40Km de drum județean și ăla majoritatea prin sate și dau amenzi usturătoare pentru ca trebuie in sec XXI sa mergem ca vacile prin sate cu 50km/h!!faceti dobitocilor autostrăzi!!sau drumuri rapide!!mancatorilor de rahat ce sunteți!!

  2. Driver Răspunde

    Ai foarte mare dreptate, niste penali, niste spagari..v-am mai zis, la noi in romania politia egal hoti autorizati, in hainele si din banii statului, adica din banii poporului.
    Rusine gunoaielor de militieni.

  3. Desteptilor Răspunde

    Bine ba desteptilor, lasati ca o sa vina unu cu 130 km la ora prin satele din care va trageti, o sa piarda controlul masinii si o sa va omiare copilul ce se joaca in fata casei. Si atunci poate o sa va dati seama de ce sunt necesare limitele de viteza si actiunile politiei.

  4. gheorghe Răspunde

    Cata inversunare la unii impotriva politistilor!!Sunt tare curios daca unul dintre cei care circulau cu 160 sau 103 km/h ar fi lovit pe cineva din familiacelor revoltati (copil,nevasta,sora parinti)tot asa ar scrie despre politisti?Ar scrie;ba ca nu-si fac treaba ,ba ca stau la cafea si nu sunt prezenti in trafic.Pentru cei care circula regulamentar prezenta politistilor in trafic nu este o ,,sperietoare”ci este o garantie(fie ea cat de mica)ca unii nu vor face exces de caii putere de sub capota!!Eu propun ca pe arterele de iesire si intrare in oras(Lucian Blaga,Botizului,Careiului,Odoreului,s.a)masinile de politie sa fie prezente non-stop.Sa munceasca baietii in trei schimbburi,ca la fabrica.Sunt sigur ca nu ar mai fi atata dezmat in trafic si nu ai fi nevoit ca atunci cand se circula bara la bara sa trebuiasca sa te feresti si sa faci loc vreunui bezmetic care se gaseste sa depaseasca o coloana de 30 de masini,ca sa poata intra ca altfel tirul sau camionul care vine din sens invers l-ar face terci!!!
    Politia sa-si faca munca pentru care sunt platiti si bravo lor daca prind pe toti cei care incalca legea.

    Un șofer, surprins de polițiștii rutieri când avertiza cu flash-uri existența radarului, nu va uita niciodată discuția pe care a purtat-o cu agentul care l-a tras pe dreapta. Dialogul dintre cei doi a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), într-o campanie de prevenire a acestui fenomen devenit comun printre șoferii din România, prin intermediul unei “scrisori deschise către unii conducători auto”.

    „Dialog între un șofer și un polițist:
    – Puteți să-mi spuneți de ce m-ați oprit?
    – Am văzut că ne făceați semne cu farul!
    – Dar să știți că nu dumneavoastră vă făceam semne!
    – Știm, dar să știți că noi suntem cei cu radarul. Colegii de mai jos sunt de la ordine publică!
    – Și e interzis să dăm flash-uri?
    – Flash-uri, nu… flash, da!
    – Care e diferența?
    – Diferența este că aveți un bec ars! Aveți copii?
    – Doi, dar nu văd legătura!
    – Să vă trăiască! Știți, acum ceva vreme eram tot aici. Pe lângă noi a trecut o mașină care avea 40km/h. Probabil a fost avertizat tot de cineva ca dumneavoastră!
    După ce a trecut de noi a accelerat așa de tare încât în comuna următoare nu a mai putut să evite un copil care traversa pe trecerea de pietoni.
    – Și dacă îl prindeați aici credeți că circula cu o viteză mai mică?
    – Poate da, poate nu, dar sigur acel copil astăzi trăia!

    P.s. Flash-urile îi pot salva pe unii de amendă, uneori cu un preț mult prea mare pentru alții!

    Din păcate întâmplarea este adevărată!”

    • intamplare Hadevarata Răspunde

      -De ce circulati cu TIR-ul prin localitate cu 90km/h?
      -Boss, pentru ca v-ati batut joc de tara asta si avem doar autostrazi in zig zag.

      -Buna ziua, unde va grabiti cu 61 la ora?
      -Ha ha ha.
      -De ce radeti?
      -Sa-l fi vazut pe ala cu Mertanu in afara localitati cum gonea cu 200. Sti de ce? Pentru ca stati la panda prin oras ca nu aveti bani de benzina.
      -Asa sunt ordinele, vin de sus.
      -Stergete la cur cu ele. Esti o apa si-un pamant cu cel care ti le-a dat.

      -Cum de ati reusit sa intrati in capul de pod?
      -Era noaptea, nu sunt obisnuit sa merg noaptea.

      -Cum de ati reusit sa faceti intrati frontal in TIR si sa muriti?
      -Sunt incepator, ma plimbat instructorul doar prin oras. Nu am facut nici o depasire la peste 100 de km/h.

      Gheorghita mai vrei basme copy/paste de pe internet cu sloganul “Din păcate întâmplarea este adevărată!”?

  5. gheorghe Răspunde

    Dar despre femeia omorata pe trecerea de pietoni de pe strada Botizului?Accident mortal pe trecerea de pietoni!!Vei zice ca este un basm?Adevarul adevarat este ca oricat de atent ai circula,oricat de preventiv ai fi exista intotdeauna un nenorocit la volan care ignora regulile de circulatie si prezenta altora in trafic!!Ai mai fi pus pe glume oricre ai fi tu daca o persoana draga tie ar fi accidentata de un dement cu permis?!!Politistilor ardeti-ipe toti,faceti buget la statul roman din amenzi….fara numar,fara numar!!!

    • Raul Răspunde

      Domnule Gheorghe aveti dreptate, insa de ce nu stau politistii la panda in parlament unde e plin cu penali si corupti. De ce nu sunt aruncati gunoaiele in penitenciare care au furat tot ce au putut din tara asta? De aceea nu avem infrastructura, autostrazi, pasarele. Daca pe botizului ar fi facute pasarele, nu era omorata nimeni!!! Politicienii rad de noi cand ne mancam unul pe celalt…

  6. gheorghe Răspunde

    Raul,sincer ma vad nevoit sa spun ceva.Este vorba de RESPECT.Respectul trebuie sa se manifeste intre noi,,muritorii de rand”.Eu te respect pe tine,familia ta,tot ce este al tau si incerc prin TOT ce fac eu sa nu-ti lezez dreptul tau si al familiei tale.PUNCT.Daca si tu faci la fel,daca toti vom face la fel,in parlamentul tarii si la conducerea urbei nu vor ajunge tot felul de lepre.Stii de ce?…pentru ca nu vor fi votati de noi.Din pacate societatea romaneasca este asa cu bune si cu rele.Schimbarea mentalitatii si al comportamentului unuia fata de celalalt trebuie sa inceapa din casa fiecaruia,din familia fiecaruia din strada si de ce nu din trafic.O societate bolnava nu va avea in fruntea ei NICIODATA oameni de caracter,cu frica de Dumnezeu si rusine de oameni.MERITOCRATIA nu exista la noi in tara,totul se alege si se promoveaza pe criterii de nepotism,linguseala si politice.Din pacate vor mai trece muuuulti ani ca sa vedem ceea ce ne dorim in Romania…cu o singura conditie.Sa schimbam directia pentru ca directia in care mergem nu este cea buna!!!O parere personala si sper ca nu am jignit pe nimeni!Sa auzim de bine.

  7. Gicu Răspunde

    Oameni buni..zice unul altul de accidente!pai de-aia sunt accidente ca nu avem autostrăzi!!dar nu e normal sa trec prin toate satele din lume când merg in alt oraș!!si colac peste pupăza sa stea besinosii de la rutieră cu besinile lor când au haina pe ei ascunși sa își facă planul de amenzi!!normal ca postacii milițieni dau exemple negative!!ca doar e nevoie de ei pe drum!!e nevoie pe draci non stop pe 40 km de drum județean!!rusine poliția rutieră!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.