Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Ce spune Poliția despre accidentul din Lazuri. O femeie și fiica ei de 5 ani sunt grav rănite

O femeie, de 37 de ani și fiica acesteia, de 5 ani, au suferit vătămări corporale în urma producerii unui eveniment rutier pe raza localității Lazuri.

Concret, în cursul zilei de ieri, 16 mai, în jurul orei 12:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Lazuri. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Decebal, a condus o autoutilitară pe sensul opus de circulație a străzii Petofi Sandor, din localitatea Lazuri, și ajuns la intersecția cu DJ 194C a accidentat o femeie, de 37 de ani, din comuna Lazuri, care se afla angajată în traversarea străzii, pe la colțul intersecției, fără a se asigura corespunzător, împreună cu fiica sa de 5 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii și a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

2 comentarii

  1. jony Răspunde

    cui i sa intocmint dosar penal pina la urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.