Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Contrabandiștii, vânați de polițiști. Ultima captură a oamenilor legii

Vineri, 10 mai a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au reținut un tânăr, de 25 de ani, în autoturismul căruia au găsit peste 100 000 de fire țigarete de țigări.

Concret, în cursul zilei de 10 mai, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au oprit în trafic, între localitățile Gelu și Terebești, un autovehicul condus de un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Bercu. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în autovehicul 119 800 de fire de țigări de proveniență ucraineană, fără a putea dovedi cu documente originea acestora.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore și întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, de polițiștii de investigare a criminalității economice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. tanta Răspunde

    Politia tot vaneaza sau descopera contrabandistii de tigari iar in piata somes zi de zi suntem agresati verbal de haita de tigani nespalati si unsurosi mereu aceiasi care vand nestingheriti tigari de contrabanda . Deja parte din ei au afaceri cu fructe si legume . Domnilor politisti care va faceti ca nu-i vedeti voi nu aveti copii ? Nu va intereseaza viitorul lor? Nu vedeti ca acesti infractori castiga teren ? Cum se poate ca niste indivizi fara educatie sa detina monopolul intr-o piata , in vazul tuturor ? Poate avem ,,orbul gainii “noi cei care venim zilnic la piata .

    • Rodica Răspunde

      Politia comunitara ( si nu numai) din piete le creeaza cadru ….. optim pentru desfasurarea activitatii , ca nu care cumva sa-i agresam noi pe ……colorati ! Nici nu pui bine piciorul in piata ca te si intampina … creaturile nescolite si nespalate cu tigi-tigi ; saptamana trecuta una se tinea scai de mine sa-mi vanda niste ciorapi , când i-am spus sa ma lase-n pace , mai , mai sa-mi iau vreo doua de la ea ! Pe astia nu-i impoziteaza si nu-i verifica nimeni , au legea lor ! Dar , nu-i asa , sunt ….oropsiti de minoritari si n-ai voie sa-i atingi nici …..cu o floare ! Halal siguranta cetateanului , halal politie si jandarmerie ! Pe ăstia de ce nu-i stropeste si gazeaza nimeni , ca pe protestatarii din Piata Universitatii ? Noi muncim pentru ajutoarele lor sociale si pentru evaziunea si pagubele ce le aduc statului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.