Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Cum s-a produs accidentul de pe DN 19. Impact puternic, două persoane rănite

Două persoane au fost rănite ușor în urma unui eveniment rutier, produs ieri, 2 mai a.c., pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 2 mai a.c., despre faptul că în localitatea Decebal a avut loc un accident rutier. În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 34 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism pe DN 19 în localitatea Decebal, având sensul de deplasare Satu Mare – Doba, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers față de autovehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta, al cărui conducător, de 51 de ani, din localitatea Amați, se angajase pentru efectuarea virajului la stânga.

În urma coliziunii a rezultat avarierea vehiculelor și vătămarea corporală a două persoane, pasagere în cele două autovehicule. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.