Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO. Accidentul de pe b-dul Aurel Vlaicu. Unul dintre șoferi a fugit pentru că nu avea permis

O femeie, de 55 de ani, aflată la volanul unui autovehicul a fost rănită ușor în urma unui eveniment rutier, produs din cauză că nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 26 aprilie, în jurul orei 13.15, despre faptul că pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o sătmăreancă, de 55 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism, la ieșirea din parcarea unei societăți nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului femeia a suferit vătămări corporale ușoare și, fiind testată cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului care circula pe drumul prioritar, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat la scurt timp de polițiști în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Satu Mare. De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat și vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.