Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Acțiunea TRUCK&BUS: Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii sătmăreni

În săptămâna care a trecut, 13 – 19 mai a.c., conform Planului de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa, și polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

Astfel, în perioada 13 – 19 mai a.c., au fost organizate mai multe acțiuni pe raza județului Satu Mare care au vizat controlul autovehiculelor destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

De la începutul săptămânii și până duminică, polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat 175 de sancțiuni contravenționale pentru nereguli constatate la autovehiculele destinate transportului de mărfuri și 23 de sancțiuni contravenționale conducătorilor autovehiculelor destinate transportului de persoane.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Om Răspunde

    Sper că i-ați verificat și pe cei de la Sam Cargo, Sam Meat Industria ( adică Ave Impex ), circulă cu niște mașini vai de capul lor. De fapt nu sunt mașini, sunt epave. Până și itp-ul îl iau la mustață. Au un parc auto varză murată……..

  2. Ionica Răspunde

    Sper ca i-ati sanctionat pe cei care poarta balast si nisip. Din cauza lor avem praf pe sosele si in plamani. Nu mai zic de cei care intra pe drumurile publice cu noroi pe roti

  3. Gicu Răspunde

    Da mai dispăreți de pe șosele..ca stați pe 50km de sosea rurală NON stop!!mai da-ti si amenzi uriașe!!taietori de frunze la câini ce sunteți!!cu figuri și aere de cel puțin chestori!!in loc de muritori de foame ce sunteți când ca dați haina de polițist jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.