Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Căpșunari amendați de Poliția Locală. Își vindeau marfa pe marginea drumului

Polițiștii locali din Satu Mare au sancționat mai mulți căpșunari pentru că vindeau marfa pe marginea drumului. Mai mult decât atât, aceștia nu aveau autorizație, dar nici carnet de producător.

,,Măsuri pentru un comerţ civilizat. Poliția Locală Satu Mare a amendat patru comercianți de căpșuni, toți din Stâna, care își vindeau marfa pe marginea drumului pe b-dul Lucian Blaga. Vasile M., Crina R., Edita M. și Denisa P. nu aveau autorizație și nici carnet de producător agricol. Reamintim că în ultimii trei ani, renumiților comercianți din Stâna nu li s-a mai permis să-și vândă mărfurile pe străzile din municipiul Satu Mare, începând cu căpșuni, lebenițe sau castane”, anunță Primăria Satu Mare.

6 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Dar de când sunt culturi de căpșuni la Stâna? Răspuns – de când se cultivă și lebeniță acolo.

    • Stâna Răspunde

      De când?Demult!De vreo 15 ani daca nu mai mult!De când Sipos Ioan din Stâna e la Finante,de atunci se cultiva absolut tot,capsuni,lebenita,banane,portocale,etc.!Creste absolut tot ce vrei,la fel cum creste si buzunarul si averea lui Nelu Sipos!

  2. Anonim Răspunde

    Buna
    Birourile sunt in Stana puncte de lucru si in Africa la banane Portugalia pt portocale Grecia pt masline. Lamurit domnu . O zi buna de la Minte Odihnita.

  3. Friki Friki Răspunde

    Ok,clar sunt dintre cei care vand ”la mana a doua”,dar din poze se vede ca sunt inafara municipiului Satu Mare !!Ori localilor li s-au extins competentele??!!!Daca contesta in instanta ”actiunea” acestor garcea,si duc aceste imagini drept dovada,primaria Satu Mare poate plati daune morale ”comerciantilor” !!

  4. cizmaru Răspunde

    sint pe teritoriu municipiului teritoriu municipiului este pina dupa aeroport si aprope de viile satu mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.