Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Mașină parcată pe locul ambulanțelor, ridicată din fața Spitalului Județean

Premieră în Satu Mare! O mașină ce a fost parcată pe locul rezervat ambulanțelor, a fost ridicată în această dimineață din fața Spitalului Județean.

,,Un sătmărean a parcat luni dimineață în fața Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, pe locul rezervat ambulanțelor. ”Nesimțirea” acestuia a fost taxată de polițiștii locali și echipajul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar”, se arată într-un anunța al Primăriei Satu Mare.

 

12 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Alt gunoi, epava de masina.
    Valoare 3000 -4000 de euro.
    Cand ridicati penalilor, spagariilor un X6, Mercedes S klass, Cayenne, Q7..epava de boss.
    Asa ceva sa vad in poze!!

    • Idiot Răspunde

      @Driver, Esti un mare IDIOT. Indiferent ce masina ai, nu parchezi in locul ambulantei. A fost taxata fapta, nu modelul masinii.
      Felicitari ADP, asa mai departe!

      • Poate tu Răspunde

        Te duci cu masina pana la UPU ca ti rau si aia te baga direct pe masa de operatie unde ar trebui sa parchez?! In capatul cartierului. Sa ridice si X5 ce parcheaza la mall pe locul de handicapat.

        L-au rupt pe ala ca a parcat in fata casei la mai putin de 25 de intersectia. Ia du-te pe bld. Transilvania sa veizi cum stau masinile parcate langa trecear de pietoni. Bineinteles ca aia lucreaza in palat, cum sa ridici masina trantorilor care nu stiu sa faca un anunt pe SEAP pentru Podul #3pe4

        • Idiot Răspunde

          1. Daca a condus pana acolo, nu e caz de Urgenta. Daca a dus pe cineva acolo, putea sa insoteasca pacientul pana la triaj dupa care sa muta masina in parcarea mare care se afla nu la capatul cartierului, ci la 100m langa centrala.
          2. Locul rezervat de la mall este pe domeniu privat, nu poate interveni.
          3. Pe Transilvania cei care lucreaza cu SICAP si nu SEAP 😉 ajung la servici pana la 8, deci au loc sa parcheze regulamentar. Cel care parcheaza pe trecere de pieton e aceasi categorie de taran ca si la spital, care are treaba la Primarie si trebuie sa se opreasca in fata usii. Eu cand am treaba la Primarie si nu mai gasesc loc liber, parchez pe terenul pietruit de langa Finante si ma duc inapoi pe jos.

          Crede ma, a meritat soarta imbecilul din articol.

          • Poate tu

            ‘Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:
            e) pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și înainte de acestea;”

            Parcarea aia ii jumate ilegala. Daca omori pe unu ai sanse sa scapi cu pedeapsa redusa cu un avocat bun, culpa comuna cu primaria.

          • Poate tu

            Si dupa spital este o trecere de pietoni. Au ridicat toate masinile la 25 de metri dupa si inainte? NU.

      • Driver Răspunde

        Ai dreptate, ma refeream daca era o masina de lux nu il mai ridica.
        Asa ca scuze dar esti un BOU!
        …ahh era sa uit ALUPIGUS ptr tine cretinule

    • Conducator Răspunde

      La romani deja toate masinile is epave, harburi, rable etc.. cand majoritatea is muritori de foame dar de comentat sunt buni. Nu e exclus ca acea masina sa fi fost cumparata de noua de proprietar si a dat pe ea cat nu isi permite un roman de rand sa dea si de obicei exact aia comenteaza care nu isi permit o masina noua.

  2. Unu Răspunde

    Bai rautaciosilor!!da de ce nu cereți locuri de parcare?!va bucurați când ii ridica mașina la unu altu!!neam de straița ce sunteți!

  3. a Răspunde

    Din pacate, aici exista si un sambure de adevar. Crapi, ti se face rau, tragi de tine, capos din fire pana, la urgenta. Unde plm lasi 1 ora masina?
    Intrebare: legislativ UPU cate locuri de parcare pt pacienti trebuie sa asigure?
    2.
    Cred ca aia de pe pietoni din fata Palatului, acolo lucreaza.
    3. Cu ce drept ADP ma deposedeaza de proprietatea mea? Este clar cadrul legislativ? Sau parcam neregulamentar si ne reparam masina pe banii Primariei?

    • avut Răspunde

      1: UPU nu are nicio obligatie legala sa asigure locuri de parcare
      3: ADP are dreptul conferit prin diferite acte normative. Tu ca si sofer ai obligatia (multi ar trebui sa caute in dictionar cuvântul asta) sa respecti anumite reguli de convietuire sociala, printre care si sa nu parchezi ca un prost pe locul rezervat unor ambulante…

      • Unu' Răspunde

        Nu te obosi, idioții mereu vor căuta scuze și motive pentru a-și justifica prostia și indolența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.