Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Maşina unui sătmărean, distrusă de grindină în Zalău!

Maşina unui sătmărean a fost distrusă în urmă cu puţin timp în în urma furtunii din Zalău. Sătmăreanul a trecut prin Zalău, iar la un moment dat a început ploaia şi au căzut bucăţi mari de grindină.

Gheaţa i-a spart luneta autoturismului, i-a crăpat parbrizul şi i-a îndoit caroseria maşinii.

Amintim că Sălajul a fost  sub cod roșu. Administrația Națională de Meteorologie a emis codul roşu pentru vânt puternic cu aspect tornadic în judeţul Sălaj. Se vor semnala grindină, descărcări electrice frecvente și averse torențiale.

Totodată, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu pentru județul Satu Mare. Potrivit meteorologilor, sunt vizate mai multe localități din județ și avertizează asupra vijeliilor și căderilor de grindină.

Potrivit ANM, mai multe localități din județul Satu Mare se vor afla sub cod portocaliu până la ora 16.30: ,,Se vor semnala: grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor cumula 25…35 l/mp”.

Localitățile vizate sunt: Ardud, Bogdand, Beltiug, Hodod, Viile Satu Mare, Socond, Crucișor, Bârsău, Homoroade și Valea Vinului.

3 comentarii

  1. victor Răspunde

    nu mai e tabla ca pe vremuri la Mercedes.. crezi ca e marca premium, dar sunt printre cei mai borfasi la intretinere

  2. ciprian Răspunde

    Dar nici grindina nu era cat oul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.