Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Performanțe istorice pentru elevii și profesorii de la C.N. Mihai Eminescu

Colectivul didactic al Colegiului Național Mihai Eminescu se mândrește în acest an cu performanțe deosebite ale elevilor la olimpiadele și concursurile de nivel național și internațional. Elevii performanți ai școlii au adus în acest an bucurii extraordinare, tocmai în preajma aniversării centenarului liceului. La aceste performanțe și-a adus un aport important Centrul Județean de Excelență Satu Mare, prin pregătirea suplimentară oferită acestor elevi.

Conform tradiției, în fiecare an, cu ocazia zilei colegiului, vom felicita elevii care au reprezentat cu cinste colegiul și județul la competiții, în intervalul care a trecut din mai 2018 până în prezent.

În acest interval, Colegiul a avut peste 300 de elevi, dintr-un total de 800, care au participat la diverse etape, locale, județene, interjudețene, naționale sau internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Prin aceste participări elevii și-au putut măsura atât pregătirea la disciplinele de bază cât și creativitatea, talentul în diverse activități științifice, artistice, sportive, culturale.

Date statistice:

  • 76 de premii obținute la concursuri de nivel național sau internațional;
  • 47 de participări la olimpiadele naționale prin 40 de elevi, dintre care 7 elevi au participat la câte 2 olimpiade, finalizate prin premii valoroase, conform detalierii de mai jos;
  • 3 participări la olimpiade internaționale, încununate cu o medalie de argint și un premiu special;

Acest palmares este unul fără precedent atât pentru colegiu cât și pentru învățământul sătmărean.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.