Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Sătmărean, la vot în Austria: ,,Voi, cei de acasă, mergeți și votați!”

Printre românii plecați la muncă în străinătate care s-au mobilizat exemplar în ziua alegerilor se află și foarte mulți sătmăreni, care au ținut să transmită un mesaj de unitate semenilor lor aflați în țară.

Un sătmărean plecat la muncă în Austria stă de azi dimineață la coadă în orașul Linz pentru a-și putea exercita dreptul la vot. Acesta a ținut să transmită un puternic mesaj de mobilizare sătmărenilor care sunt acasă: ,,Voi, cei de acasă, mergeți și votați, nu aveți coadă!”

Reamintim că mii de români s-au prezentat la secțiile de votare deschise în principalele orașe din Europa și au format la cozi pentru a se asigura că apucă să voteze. Cozile au început să se formeze încă de la ora 7.00, atunci când sute de români se aflau deja în fața consulatului României din Munchen.

Nu doar în Germania s-au format cozi. În Roma, Milano și Torino, situația este asemănătoare, iar mobilizare a fost și în Marea Britanie. În Dublin, Viena și Madrid s-au format, de asemenea, cozi.

3 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Rusine PSD-ALDE!!! Iesiti la vot, cu totii, nu mai stati in case!!!

  2. Delia Răspunde

    Povești sunt foarte puțini în diaspora și ei votează mulți cu P.S.D și ALDE .Erau 184000 de votanți în toată diaspora la ora 18.
    Deci povești !!!!

    • cârcotaş Răspunde

      ,Poate vrei să spui ,,poveşti sunt foarte PUŢINE…” sau ,,Poveşti, erau foarte puţini..) iar ,,erau foarte puţini în diaspora” ne face să credem că azi au fugit de acolo.Eşti varză la limba română, noroc că ai darul de a citi de la distanţă opţiunile de pe buletinele de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.