Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Scandal între gaborii din Satu Mare. Au dat “dreptul la șmecher”

Scandal între gaborii din Satu Mare. Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie au intervenit în această dimineaţă la un scandal produs între gaborii cu pălărie din Satu Mare. După ce au aplanat conflictul, poliţiştii i-au invitat la secţie să depună plângeri.

Deocamdată nu este clar care este cauza conflictului. Unii reclamă că i-au dat unuia dintre ei bani, după legea ţigănească, însă acesta din urmă i-ar fi ameninţat. Ei au afirmat că au dat “dreptul la şmecher”.

“Am dat la el nişte bani degeaba. Drept de şmecher a cerut. Am avut între noi legea noastră valabilă, cu jurământul, cum facem noi. El a promis că ne lasă în pace, cu jurămntul. N-am depus plângere la Polţie”, a spus unul dintre reclamanţi.

Deocamdată nu se ştie care este întreaga poveste.

Vom reveni cu detalii.

4 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Zis Stefi acesta este un interlop care crede că conduce intregul satu mare!! Cere bani de smecher cică asa vrea iel si ameninta pe gabori din satu mare cică daca nu-i dau bani il bate il nenoroceste si ..etc si gabori acestea deja sau saturat din aceste amenințări și nedreptate !! Daca nu vor face!! poliția sau administrația competentă dreptate in legatura cu acest interlop!! sau hotărât! gabori sa aplice legea “STRAZI” SAU MAI grav zis “”LEGEA JUNGLEI”” gabori sunt satul peste cap au mai zis ca sa umplut paharul!!!

  2. David Grofu Răspunde

    Băi Fraierilor Stefi a Fost Jupăn Și Jupăn Moare Nu mor Cai Cănd Vor căini Nici Noi că Așa Vor Uni

  3. Adi Răspunde

    Dacă gabori ar avea afaceri “cinstite” legate ar fi apelat demult la politie pt șantaj, ultraj smdp. Și se rezolva problema:)

  4. Bigiog Răspunde

    Se vede că toți care sunteti la satu mare sunteti niste căcaţi sunteti un neam moale ca raftul meu cum se poate să daţi voi drept de smecheră unui humungur că mulţi care sunteti la satu mare Ziceţi că sunteţi spartani si aveţi gașcă BRAVO la humunguri dea colo din satul mare hai să mai auzim că spuneţi ceva gabori din satul mare cică spartani mai bine zis căcaţi care o 100 de gabori se facă pantaloni de trei sau zece humungurasi bine face dacă asa iaţidat dreptul că la un alcapone mafiot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.