Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Stradă din municipiul Satu Mare, blocată de un TIR

Strada Mihai Viteazu din municipiul Satu Mare este blocată din cauza unui TIR.

Șoferul TIR-ului spune că a fost condus de GPS pe un drum greșit, așa a ajuns cu autocamionul aproape până în centrul orașului. Între timp, acesta a făcut pană, iar TIR-ul, din cauza lipsei de combustibil, nu mai pornește.

Poliția a ajuns la fața locului, iar traficul în zonă este dirijat de mai mulți polițiști.

 

7 comentarii

  1. altu fara bmw Răspunde

    Cum plm ajung TIR-urile pe strada aia că cică de vină e GPS-ul? Aiurea! Eu la camionagii ăștia “rătăciți” le-aș f*te o amendă zdravănă ca să țină minte și nu s-ar mai rătăci nici una. Dar nu, vine nenea polițai cu girofar și frumos îi dirijează afară din oraș. Că n-au ce face.

  2. Eu Răspunde

    Tare deștept ești,oare conduci duminica la biserica și înapoi,se poate întâmpla destul de ușor oricui….

    • Norick Răspunde

      Adevarul este undeva la jumatate. Inteleg eu ca GPS-ul este de vina , dar indicatoarele de interzicere oare pentru cine au fost inventate ? Nu trebuie sa fii mare sofer, sa-si dai seama ca esti intr-un centru de oras , unde n-ai ce cauta cu 40 de tone dupa tine…. Si stati lejer , pretul cauciucului si a jantei este cu muuult mai mare ca si amenda pentru intrarea interzisa…. 😛 🙂

      • Unu' Răspunde

        GPS-ul se poate seta pentru camion și atunci ocolește toate drumurile înguste! Dacă respecți indicatoarele și deviezi de la traseul prestabilit, GPS-ul își reface traseul și tot te scoate la drumul bun, dar vorba ta, trebuie să fii atent și la indicatoare, că doar nu e mai presus GPS-ul decât indicatoarele!

        • Norick Răspunde

          Problema este, ca se angajează pe toți păcălici indiferent de rutină și talent. Știu caz concret, când prima cursă a individului era la mii de km și habar n-a avut cum trebuie desfăcut prelata. Atunci ne mai mirăm ,ca se rătăcesc in centru’ ?? 🙂 🙂

          • y

            @Norick, csak az a szomorú hogy magyar kamion. Hogy a fészkes fenébe nem tudja megkérdezni az állatja ha látja hogy egyre cifrább a helyzet? Nincs szája ? A fél város beszél magyarul. Megy a hülye előre, fejjel a falnak! Ahogy mondja a román mondás: Mama tâmpiților e mereu gravidă.

          • Norick

            @y : ott is van hülye elég … 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.