Ultima actualizare: azi, 12:45
Locale

FOTO/VIDEO. Urmăriri și focuri de armă în județul Satu Mare, pentru prinderea unor contrabandiști

În data de 27 mai a.c., în jurul orei 23.50, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Negrești Oaș a observat, pe direcţia comunei Cămârzana, jud. Satu Mare, spre interiorul țării noastre, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului ucrainean.

Pe timpul acțiunii, polițiștii de frontieră au tras un foc de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale, deoarece bărbații nu s-au supus somațiilor legale și au fugit în Ucraina, profitând de faptul că în zona respectivă terenul este accidentat și împădurit. Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei.

Astfel, au fost descoperite 36 de colete cu țigări, care au fost duse la sediul sectorului pentru continuarea verificărilor. În urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 18.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 210.600 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șofer nerăbdător. Pe linie continuă, pe contrasens, în sensul giratoriu

Un șofer a fost surprins în această dimineață cum, încercând să evite coloana de mașini de la sensul giratoriu de...

Închide