Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO&LIVE. Spectacol în centrul Sătmarului. Mașinile retro au făcut senzație

A doua etapă a Campionatul Klausenburg Retro Racing, care a devenit parte din FRAS la începutul acestui an, are loc în aceste momente în municipiul Satu Mare.

Programul a început sâmbătă la ora 16.00, pe strada 1 Decembrie 1918 cu expoziția mașinilor de epocă, iar la ora 18.30 s-a dat startul festiv. Programul a continuat duminică, între orele 10.00-18.00, în Piața Libertății, cu manșele cronometrate.

Înființat în 2014, Klausenburg Retro Racing a debutat ca un eveniment privat dedicat proprietarilor de automobilisme a căror vechime depășește 25 de ani de la data fabricației. Anul acesta a devenit un campionat național de sine stătător și va avea parte de 6 etape, toate urmând să aibă loc pe circuite sau pe trasee urbane în centrele orașelor.

Sezonul a debutat la Bacău pe 12-13 aprilie și a continuat cu etapa a doua la Satu Mare în perioada 18-19 mai. Târgu Secuiesc va găzdui a treia rundă a campionatului în perioada 21-22 iunie. Klausenburg Retro Racing va continua cu alte două runde, pe 20-21 iulie la Timișoara și 14-15 septembrie la Dej. Ultima etapă din 2019 se va desfășura la Ploiești în perioada 5-6 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.