Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO&VIDEO. Expoziție. Ținute cu simboluri ale clădirilor emblematice din Satu Mare

Ținute cu simboluri ale clădirilor emblematice din Satu Mare au putut fi astăzi admirate la expoziția Satu Mare – un centru al modei românești, realizată la Muzeul Județean. Organizatorii doresc să atragă atenția asupra industriei textile din județul Satu Mare.

Curatorii expoziției Cosmin Mureșan și Felicia Grigorescu au conceput o expoziție inedită și originală, prin angrenarea unor repere creative din comunitate, reprezentate de designeri vestimentari independenţi și designeri de intreprinderi din societățile comerciale.

„Este un domeniu de activitate de veche tradiţie, care prin numărul de angajați și valoarea producției pe care le-a angrenat de-a lungul vremurilor, poate fi apreciată ca un element esențial al identității economice a regiunii și chiar un element valoros al identității sătmărenilor.”, transmit organizatorii expoziției.

Expoziția este creativă, inedită prin includerea unei parade de modă, iar pentru a spori percepția legăturii dintre creațiile vestimentare și comunitate au fost realizate ținute vestimentare ce conțin elemnente simbolice ale clădirilor emblematice din Satu Mare.

Iată câteva imagini splendide cu ținutele ce conțin simboluri ale clădirilor emblematice din Satu Mare. Vă invităm să parcurgeți galeria foto de mai jos:

Sinagoga

Palatul Administrativ

 

Biblioteca Județeană

 

Muzeul de Artă

 

Hotelul Dacia

 

 

Casa de Modă

 

Biserica Calvaria

 

Biserica Adormirea Maicii Domnului

 

Parcul Central

 

 

2 comentarii

  1. Wash(Oaș) and...go !! Răspunde

    ”Simboluri” ??O cladire aveam si noi cat de cat si au dat-o pe mana unui taran prost care-a facut-o praf !!Ati fost sa vedeti cum arata acum Oradea ??Ei,acolo sunt ”simboluri”!!Oare cand va fi primar si la noi un ”Bolojan” ????

  2. satmarean Răspunde

    Da, AU FOST simboluri! acum sunt mai mult ruine! din nefericire…am avut și avem edili care au adus orașul la acest stadiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.