Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ministrul Eugen Teodorovici: Pălincă neaccizată, în plus, produsă în gospodării

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă seara la Satu Mare că va propune la ședința Consiliului miniștrilor de finanțe din Europa, care va avea loc în a doua jumătate a lunii mai, să accepte producerea în gospodării, fără perceperea de accize, a unei cantități de pălincă în plus față de cea prevăzută acum în Codul Fiscal.

,,Este o discuție între miniștrii de finanțe de la nivel european, pentru a se accepta pentru România, producerea în gospodării a unei cantități de pălincă în plus față de ce prevede acum Codul Fiscal, fără perceperea de accize. Asupra cantității se poartă deocamdată negocieri, deoarece unele state europene nu doresc acest lucru. Le-am explicat că producerea pălincii este o tradiție în România și este un mod de a trăi al românilor”, a declarat ministrul Eugen Teodorovici, care a precizat că răspunsul privind această propunere ar putea fi comunicat cel mai târziu la sfârșitul lunii iunie.

Declarațiile au fost făcute sâmbătă seara în cadrul unei ședințe de lucru cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, la care a participat și premierul Viorica Dăncilă.

 

5 comentarii

  1. valer Răspunde

    marele fanfaron de Munchausen minte de ingheata apele…

  2. Cioban Răspunde

    Mooie PSD!

  3. pop Răspunde

    Bravo tata,sa miroase a borhot in toate chirpiciurile de sate sa curga palinca la robinet, S a va dau mu13 de psd-isti pt voturile voastre. mu13stii pwulii!!!

  4. a Răspunde

    Puisor tu aduci coniacul din Ucraiana la 15 lei?

  5. ciprian Răspunde

    Ai venit la cersit voturi handi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.