Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Ministrul Gabriel Leş: Vrem să atragem mai multe fonduri europene pentru a construi oraşul

Echipa PSD Satu Mare, condusă de ministrul Gabriel Les și consilierul municipal Adrian Micle, a continuat azi dialogul cu sătmărenii, în Piața de Vechituri.

“Am avut discuții constructive despre ceea ce Guvernul PSD a reușit să facă în municipiul Satu Mare, oraș condus de UDMR și PNL, care nu știu decât să taie panglici pe munca noastră. Dovadă că ne ținem de cuvânt, chiar dacă nu suntem la conducerea administrativă a municipiului Satu Mare, obiectivul nostru este ca orașul să prospere iar sătmărenii să trăiască mai bine.

Vrem să atragem mai multe fonduri, inclusiv europene, pentru a construi orașul în care ne dorim să trăim cu toții! Pentru asta avem nevoie la Bruxelles de o echipă serioasă care să lupte pentru România și pentru români”, a spus Gabriel Leş.

Sursa: PSD

 

13 comentarii

  1. Vulcanizatorul Răspunde

    Sunteti de tot rasul cu Csaki Csongor !! Azi e PSD, maine PMP, poimaine USR!! Ne miram cum acestui individ care vinde anvelope semiuzate nu ii este rusine sa se afiseze cu PSD, pana mai deunazi era lingaul lui Coica, lui Opris! Lasa politica! Ca nu iti aduce mai multe contracte la spalat masini si schimbat cauciucuri!

  2. Ha ha ha Răspunde

    Ha ha ha, ce-o mai bulbucat ochii mini-stressul anti-apararii cand i-am spus traditionalul salut “mu13 psd” …

  3. x-ulescu Răspunde

    refuzati participarea la referendumul lui werner! bani aruncatii aiurea cu care sar putea construii cele 8 spitale regionale pe care lea promis PSD in campanie!
    werner vrea sa lase tara pe mina statului paralel!
    intrebarile dela referendum sint inselatoare! refuzati participarea ca sa pice

    • y Răspunde

      Refuzăm să te băgăm în seamă. Nu te ambala atâta că acuși faci AVC.

      • matroz Răspunde

        @y:asa a transmis baciul Hunor?Ascultator mai esti!

        • y Răspunde

          @matroz. De unde scoți tu asta cu aprobarea? Mă doare exact undeva de el. Oricum e un fripturist.
          Dar Rentea asta poa’ să facă campanie pesede pe față? Sau intră în fișa postului? Chestia cu treaba că e funcționar public nu contează?

    • nuconteaza Răspunde

      Clar n-ai mai mult de 12 clase. Is absolut convins. Nici macar nu ma obosesc sa iti explic diferentele de bani cheltuite pentru 8 spitale regionale si un referendum. Dar sa nu uiti sa iesi la vot.

      • For Netty Răspunde

        @ nuconteaza- ”diferentele de bani cheltuite” ::))))))Apoi vad ca nici tu nu ai mai mult de 8 !!Clase,of course !! Dar pentru meseria ta de cioban e suficient !!Daca pe voi se bazeaza opozitia ca sa invinga psd-ul,e vai si-amar !!

  4. Kkk Răspunde

    Sunteti si va faceti de ras cu Micle mouke cel mic care se vrea cel mare parlamentar si iura a tot stiutorul rade lumea de voi .

  5. Garuboz Răspunde

    No ma ni ca s-o trezit x-ulescu da tarei mahmur ca debiteaza prostii ca de obicei !Mu13 ciumatule! Mu13 Dragnea et compani!

  6. dragnea Răspunde

    Mu13 lui x iliescu
    Mu13 lui x iliescu
    La iXulescu-n’gură,
    Capete de lupă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.