Ultima actualizare: azi, 20:19
Locale

Poliția continuă raziile în județul Satu Mare. Zeci de șoferi au rămas pietoni în weekend

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat în weekendul 3 – 5 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 78 800 de lei.

Astfel, în perioada 3 – 5 mai a.c.,, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 78 800 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 de conducători auto, dintre care 19 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h iar 4 au efectuat depășiri neregulamentare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Mădăras, ocazie cu care au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 320 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare, pentru noxe peste limita legală admisă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărean condamnat la închisoare, după ce a condus fără permis

Un bărbat, de 48 de ani, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii a fost depistat de polițiștii din...

Închide