Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Premierul Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri vor fi prezenți, în acest weekend, la Satu Mare

Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, alături de ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni, Ștefan Oprea și de ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, se vor afla la sfârșitul acestei săptămâni într-o vizită de lucru în județul Satu Mare.

Sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 17:30 în Sala Mare de ședințe a Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare, premierul României va prezida o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică.

Duminică, 12 mai 2019, începând cu ora 11:30 delegația guvernamentală va participa la Festivalul Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

26 comentarii

  1. Mitru Răspunde

    Hai sa mergem mai multi sa ii huiduim pe penalii astia!!!

    • gheorghe Răspunde

      ce-ar fi sa fim civilizati si sa apreciem astfel ca premierul Viorica Dancila s-a opus adoptarii ordonantei toxice de amnistiere si gratierii si s-a opus si aprobarii Fondului Suveran , prin care s-ar fi furat ultimele ” perle ” ale tarii ? Hai sa nu-i dam satisfactie lui dragnea sa se bucure ca este huiduita si premierul care i se opune poftelor sale toxice ! va rog eu frumos sa ne comportam civilizat si frumos, sa moara de ciuda dragnea !

      • gheorghe Răspunde

        sa se oftice de ciuda dragnea, asa am vrut sa zic , corectez ca nu vreau sa se inteleaga ca osenii sint rai , ca nu sint rai, dimpotriva , sint harnici si drepti ! Votati Opozitia sa venim cei din Diaspora acasa !

    • Tzuraitza Răspunde

      Nu-ti recomand,ca risti sa ti-o iei de la oseni,pentru ca majoritatea sunt psd sau alde !!Stai pe curu tau,ca astia n-au nevoie de jandarmi ca sa faca ”ordine” !! :::)))))

  2. Driver Răspunde

    Ai dreptate, sa ne ascundem bunuriile..vin hotii !!

  3. Altu Răspunde

    Nu ai șanse, oșenii sunt fani PSD. Sunt oltenii Transilvaniei.

  4. Osan Răspunde

    Sa stea in pi..a mami lor in Bucuresti. Hoti DRACULUI. Mu.E psd!!!.

  5. Mihai Răspunde

    Osenii sunt expatriati in mare masura, cine sa-i intampine cum se cuvine pe excrocii de la centru? O sa isi faca de cap si in Oas sustinuti de babele, mosii senili, plebea boschetariilor si primarii cu staful rosu de bugetari in frunte.

  6. Lupu Răspunde

    PSD CIUMA ROȘIE !!!!!!

  7. cârcotaş Răspunde

    Până la urmă femeia e de bun simţ. Că se află într-un partid de nenorociţi şi face gafe de tot felul nu justifică huiduielile la adresa sa.

  8. x-ulescu Răspunde

    astia care injura si ameninta pe cine este cu psd-ul sunt nascuti din mame betive si sifilitice ,cred ca daca urla sunt mai multi..rezultatu votului conteaza..dar sigur si atunci daca nu vor castiga ei ..o sa urle ca votul nu a fost corect .Solutia ar fi ca prietenul lui werner ..macon sa aduca si aici niste jandarmi cu sange in instalatie si sa le bage mintea in cap drogatilor astora…care injura si ameninta

    • Altu Răspunde

      Iar susținătorii PSD sunt născuți din mame retardate, bețive,boschetare, țigănci, analfabete,drogate, prostituate,etc. M..e PSD și fanii lor

    • Dingdong Răspunde

      Pana cand toti tiganii si analfabetii cu asistatii sociali vor avea drept de vot normal ca psd-ul e favorit ca doar le promite … iar ei daca primesc ajutoare sociale din care isi asigura votca ordinara zilnica sunt multumiti. Democratia e pentru intelectuali. La noi e ca si cum ai chema niste vite la vot, respect pentru putinii cetateni care nu fac parte din acea categorie.

      • #rezist Răspunde

        Băi bulă ,tiganii sau analfabetii ,chiar si asistatii social beneficiaza de aceleasi drepturi, indiferent cine e la putere !!Asa că nu te speria,oricine va castiga tu nu-ti vei pierde drepturile !!Iar daca nu stii,in Romania sunt 220.000 de asistati social,tigani in jur de 600.000,iar analfabeti doar unul,tu !!Daca faci un calcul rezulta in jur de 800.000 !In 2016 PSD si ALDE au obtinut in jur de 4 milioane de voturi !Rezulta un plus de peste 3 milioane de oameni !Ei ce sunt ?Dar cei 1,5 milioane de romani care au votat PNL in 2016,ei ce sunt?”Intelectuali” ??Cine mai voteaza PNL dupa ce s-a murdarit cu cacaniul pdl-ului ???Doar niste tembeli !!

        • Dingdong Răspunde

          Bai muie, cati morti au votat din cifrele alea care le-ai debitat ca nu deagaba muistu general a fost prins cu frauda electorala.

          • #rezist

            ”pe care le-ai debitat”,analfabetule !!Treci si termină-ti cele 8 clase !!!Iar dacă tu ai cunostintă că ar fi votat ”mortii”,atunci poate sunt mortii mă-tii !!Iar ”m…e să-i zici tot lu’ aia de care am pomenit mai devreme !!Dingdong,dingdong… ::))

        • Mario Răspunde

          Si tigani fara buletin (care primesc unul provizoriu) si sunt adunati si dusi la vot cati sunt?

    • Satmarean Răspunde

      Corect

    • #rezist Răspunde

      @ x-ulescu –:::))))))))) cei 10 ”protestatari” i-au luat la rost pe sustinatorii psd,de vreo suta de ori mai multi ca ei, de ce nu gandesc la fel ca ei !!!Strigau ei :”rusine,rusine,rusine sa va fie”,insa nici ei nu stiau de ce ::)) !! Mare e Gradina Domnului,dar nu inteleg cum au reusit astia 10-15 sa sara gardul ::)) !!!

      • dingdong Răspunde

        Vezi ca la cat de analfabet is ti-am aflat IP-ul daca stii ce-i ala…s-ar putea sa ai niste surprize. Ce rahat cu ochi poti fi sa sustii un partid ai carui lider e un infractor ordinar? In tarile vestice nu s-a auzit de asa ceva numai aici la tiganii de sudisti. Partea asta a tarii va avea o sansa daca revine la ceea ce a fost inainte de 1918. Apropo mata-i ocupata sau ia muie ? Gandestete bine ce raspunzi!

        • #rezist Răspunde

          Aha,deci tu asta vrei, ”ce a fost inainte de 1918” ??!!!Deci sa intelegem ca cei care sunteti impotriva PSD,sustineti ca ”partea asta a tarii va avea o sansa daca revine la ceea ce a fost inainte de 1918” ???Ok,daca tu imi stii IP-ul,eu trimit un PrtScr catre SRI sa vedem cati ca tine vor ca ” Partea asta a tarii va avea o sansa daca revine la ceea ce a fost inainte de 1918” !!Nu de altceva,dar sa stim o treaba !! Hai pa !!

          • dingdong

            :-)) …succes. Cu siguranta urmaresc cei de la SRI aceste comentarii nu degeaba se pot scrie atatea aberatii si insulte in lipsa unui moderator… toate sunt facute cu un scop.

          • dingdong

            Hai mă,nu ştii de glumă ce dracu?

  9. dr storm Răspunde

    x-ulescu, ai perfecta dreptate. care penali din celelalte guverne au facut ceva ? doar dezbinari si ura !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.