Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. PNL Satu Mare cere demisia prefectului Darius Filip

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare cere demisia prefectului Darius Filip, pentru modul în care s-a desfășurat procedura de preluare a voturilor în urma alegerilor europarlamentare de duminică.

Liderii Organizației Județene Satu Mare a PNL i-au solicitat demisia reprezentantului guvernului în teritoriu în cadrul conferinței de presă organizată în această după-amiază. Unul dintre cei mai vocali în acest sens a fost primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

,,La Satu Mare și-au bătut joc de președinții și vicepreședinții secțiilor de votare în momentul în care s-a efectuat acea procedură de preluare a voturilor. Pentru acest motiv și pentru alte motive și fapte ilegale pe care domnul prefect le-a promovat și le promovează îi cer demisia public”, a declarat Zenoviu Bontea.

 

 

 

5 comentarii

  1. Zeno the best Răspunde

    Domnule Zenoviu va stim un om integru si corect! Va rugam sa cereti si sa verificati cum au fost angajate sotia prefectului Raluca si cumnata acestuia Mihaela in cadrul Consiliului Judetean Satu Mare; verificati promovarea pe post la d-na Raluca Filip, iar dupa o sa puteti avea inca un motiv intemeiat de a cere demisia! Pentru trafic de influenta si foloase materiale! Succes! Hai PNL! Se poate!

  2. Jean Valjean Răspunde

    Si cine sa fie prefect ,papagalul din Paulesti ??Fostul comunist,”copilul de suflet” al lui Horobet,secretarul UTC al municipiului Satu Mare?

    • Gicu Hugi Răspunde

      Mama ta s-ar potrivi perfect, e obisnuita cu brazilieni care au sula cat prefectura. 😉

  3. figaro Răspunde

    Zenoviu… ai glas! Ai tu meciul tau personal cu Filip si acum ii ceri demisia? Vezi-ti de treaba ta, ca oricum pute tot ce faci acolo la Paulesti si sezi-ti pe cur. Presedintii sectiilor de votare se presupune ca sunt oameni instruiti care stiu ce au de facut si care sunt procedurile, insa cand vin cu procesele verbale completate eronat si cei de la BEJ trebuie sa le refaca munca, in acest caz cum dracu’ sa mearga treaba ca pe roate? Te trezesti tu, cu reminiscente in urma faptului ca ti-a suspendat mandatul de primar pentru fapte de incompatibilitate declarate de ANI sa zici ca Filip e de vina ca au stat oamenii la rand la BEJ!!! Eu de as fi in locul prefectului as iesi public sa explic situatia si sa zic: dom’le s-a stat la rand din cauza presedintilor din sectiile de votare x, y, z care nu au completat corect procesle verbale si a trebuit refacuta munca lor… eventual i-as si penaliza pecuniar pe aia… Asa ca lasa bla bla ul asta de prost gust, si preocupa-te tu de primaria ta… ca si acolo put lucrurile!

  4. Dgr Răspunde

    Esti un papagal , mai ai multe de învățat pana sa ajungi la nivelul lui Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.