Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Acțiune de amploare a Poliției, în Satu Mare. Toate radarele vor fi scoase pe șosele

Începând de astăzi, la nivelul întregii țări, Poliția Română derulează o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Și în județul Satu Mare, polițiștii rutieri vor folosi toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCam.

Pe lângă acestea, se vor utiliza și aparatele etiloteste, etilometru și drugtest, aflate în dotarea polițiștilor sătmăreni, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 11 dintre accidentele rutiere înregistrate în județul Satu Mare, ocupând astfel locul 4 în ierarhie, cu 4 accidente mai puțin decât perioada similară a anului trecut, soldate cu nici o persoană decedată ( cu 3 mai puține decât în perioada similară a anului trecut), rănirea gravă a altor 2 persoane ( cu 3 mai puține decât în perioada similară a anului trecut ) și rănirea ușoară a altor 13 persoane ( cu 2 mai multe decât în perioada similară a anului trecut).

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. vadaudmaisanteleg Răspunde

    Prea bine.

  2. soferii infractori Răspunde

    Asta ne trebuie ..vanatoare de conducatori auto sa m-ai aducem ceva bani in visteria bugetului MAI ….ca na precupeatza ministra a ramas fara bani la buget..ca nu avem infrastructura rutiera nici nu m-ai conteaza..soferul trebuie pedepsit..nu e NIMENI vinovat doar el..militieni ce sunteti cu barba de hipsteri ce au fost angajati din sursa externa..pensie usoara si la mai mare..cati m-ai multi infractori pe sosele sa amendati..looserilor..

    • Satmarean Răspunde

      gura ți-o țâne măi nesimțitule, contravenient și încălcător de reguli de circulație. Bacsamă ai cam avut de lucru cu polutia, esti om dr treabă după cum rânjești !

      • Altu Răspunde

        Băi , milițienii să tacă. Prima dată oferă ceva că să ai pretenții, și aici mă refer la drumuri. Du-te regulamentar la mare sau în București și o să vezi când ajungi. Nu sunt de acord nici cu turbații, dar nici 50 km la oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.