Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Atenție, șoferi! Bulevardul Octavian Goga intră în reparații

Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație începând cu data de 01.07.2019, pe Bulevardul Octavian Goga.

Se vor executa lucrări de reparații a covorului asfaltic, încadrare cu borduri carosabile, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere.

În prima fază, anunță municipalitate, se va lucra în pasajul Soarelui, până în dreptul străzii Dâmbovița.

18 comentarii

  1. Rona Aldo Răspunde

    E ok !!Tocmai pe cand se intorc ”stranierii”,sau ”diasporezii” lui iohannis !!Sper ca pana in 15 septembrie sa fie gata !!

    • Satmarean Răspunde

      vezi-ți de treabă. la noi???

    • observator Răspunde

      @Rona ai dat dovada inteligenţei tale: ştii tu că diasporenii şi stranierii sunt a lui Johanis. Marş! pesedist(ă) împuţit(ă).

      • x-ulescu Răspunde

        imputit drogat esti tu

        • x-ulescu Răspunde

          Nu va lasati intimidati de postarile jignitoare ale drogatilor hastagisti de dreapta , raspund asa pentru ca nu au alte argumente si trbuie sa-si jutifice salariile.
          Raspundeti cu aceleasi metode daca sunteti jigniti, la mintea lor nu inteleg decat daca le raspunzi cu aceasi moneda. Te injura de familie ,dar oare ei nu au familie ??
          Asa raspund pentru ca asa ii duce capu de ladroguri si alcool

          • nuconteaza

            Daca intri la justificarea salariilor, scuza-ma dar deja i-ai fi tras un glont la Teodorovici care asa bine stie cum functioneaza economia tarii incat incepem sa ne imprumutam de la banci cu miliarde de lei pe an pe dobanzi de 2-5% pe an. Banci pe care au incercat sa le taxeze prin OUG 114/2018… cam atat de justificat ii el ca ministru. Ca si “Veorica”, caruia ii se explica faptul ca autostrada A8 (Targu Mures-Iasi) ar fi bine facut pe segmente, pentru ca facut din prima tot o sa ne bage in datorie si pe noi si generatiile care vin dupa noi. Nu doar atat, aloca foarte putini bani pentru studiile necesare unei autostrazi, iar raspunsul ei e cam asa “Nu fiti asa negativisti”. Si x-ulescu vorbeste despre justificarea salariilor… Doamne mare-i gradina ta

      • Rona Aldo Răspunde

        @observator-Da,pentru ca lingaii lui iohanis ii manipuleaza ca sa-l voteze !Suge-mi-ai o.b.-ul ! Ala lunar,plin de ”nutrienti” !!

        • nuconteaza Răspunde

          Rogu-te explica-mi cum ii manipuleaza? Nu de alta, dar tembelizorul chiar manipuleaza in ultima vreme.

  2. y Răspunde

    Eu abia aștept să înceapă sezonul de fotbal. Unii au surplus la înjurături și acum refulează. Băieți și fete, aveți puțină răbdare! Nu mai este mult. Rezistați încă puțin.

  3. x-ulescu Răspunde

    Sa ii sug ob ul lui Rona cu tot cu psd

  4. Rona Aldo Răspunde

    Ba , lasa ca il sug eu

  5. observator Răspunde

    Cer scuze lui Rona si x-lescu pentru ca i-am jignit,drept pentru care o rog pe Rona sa-mi trimita toate ob.urile de pe luna asta,chiar si cele de luna viitoare,sa i le sug impreuna cu toata familia mea.Si lui x-lescu ii fac ce vrea el,numai sa ma ierte.Sunt un dobitoc!

  6. x-ulescu Răspunde

    Lasă, cā ne rezolvăm intre noi.
    Suntem artiști in ale suptului.
    Noi ne cerem scuze ca am fost doi dobitoci.

  7. Rona Aldo Răspunde

    Ai dreptate x-ulescule.
    Suntem doi dobitoci.
    Bine tu mai esti si pupincurist față de mine.

  8. Jan Răspunde

    Este o inițiativă foarte bine venită

    • c-block Răspunde

      Ce inițiativă, măi??? De un an de zile te apucă răul de mare așa valuri sunt în asfalt. Te “omoară” viteza cu care reacționează primăria la problemele curente.

  9. Jan Răspunde

    Trebuie văzută și partea bună a acestei situații, respectiv că se circulă cu viteza redusă, astfel prevenim evenimentele rutiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.