Ultima actualizare: azi, 19:34

Locale

FOTO. Noua terasă T42, oaza de relaxare din centrul municipiului Satu Mare

Vara a început în forță, cu temperaturi ridicate și un soare arzător, iar pentru a scăpa de zăpușeală cel mai bun refugiu se află în centrul municipiului Satu Mare, mai exact pe noua terasă Tea for two. Cele mai delicioase preparate și unele dintre cele mai spectaculoase băuturi ies vara aceasta din interiorul localului și își fac apariția într-un spațiu cochet și răcoritor, ferit de vremea toridă.

Dacă dorești să îți petreci timpul liber într-un loc ce amplifică buna dispoziție, dar în același timp să ai parte și de o atmosferă răcoritoare și un meniu care să-ți satisfacă toate poftele, noua terasă T42 este exact ceea ce cauți. Amenajată în inima orașului, lângă parcul central, terasa îmbrăcată în flori te invită să îți răsfeți simțurile într-o adevărată oază de relaxare.

Când vorbim de preparate ori băuturi, orice ai alege, te va face să îți dorești să revii pe noua terasă Tea for two. Fie că vorbim de aperitive, burgeri, pizza, ori feluri principale, bucătăria T42 este pregătită să îți răsfețe papilele gustative astfel încât să te bucuri de un adevărat festin culinar. Dacă însă vrei să te răcorești și să simți vibe-ul pozitiv al terasei, ai la dispoziție o gamă largă de băuturi, de la limonade până la cocktail-uri, care vor pune temperaturile caniculare pe pauză.

Noua terasă T42 îți promite o vară răcoroasă și te așteaptă în Piața Libertății la numărul 14 ca să te convingi singur ce înseamnă relaxarea.

Rezervări la numărul de telefon: 0774.424.242

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.