Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

FOTO. Olimpia MCMXXI Satu Mare a câștigat Cupa României faza județeană

Olimpia MCMXXI Satu Mare a câștigat în acest weekend Cupa României, faza județeană. Echipa suporterilor s-a impus duminică, pe stadionul Someșul din municipiul Satu Mare, în ultimul act al competiției în fața formației Talna Orașu Nou.

Finala a fost decisă la loviturile de departajare, după ce la sfârșitul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1. Olimpia MCMXXI Satu Mare s-a impus la penalty-uri cu scorul de 4-2 și a câștigat Cupa României, faza judeteana.

Pe lângă acest parcurs ireproșabil din Cupa României încununat cu un trofeu, formația susținută de suporterii care trăiesc fotbalul în galben și albastru a reușit și promovarea în Liga a IV-a a fotbalului județean sătmărean, la un an de zile de la anunțarea proiectului Olimpia MCMXXI.

,,Astăzi se împlinește un vis în care puțini au crezut, dar încep să creadă din ce în ce mai mulți! Le mulțumim băieților din teren pentru dăruirea arătată în aceste două săptămâni într-un ritm infernal și tuturor satmarenilor care au fost alături de acest proiect de la început sau de-a lungul anului”, este mesajul transmis de conducerea clubului.

 

Un comentariu

  1. Alupigus Dac Bulibas Răspunde

    Aha,iar meciul a fost unul horror,cu agricultorii de la …talna orasu nou ?? 1-1 ??!!Fotbal de maidan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.