Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. „Soluție” pentru Autostrada Codrului. Indicatoare cu limită de viteză

Au fost amplasate indicatoare cu limită de viteză pe celebra „autostradă a Codrului”, iar oamenii, ajunși la capătul răbdării, sunt nemulțumiți de modul de rezolvare, fie și provizoriu, a ceea ce ar trebui să fie Autostrada Codrului.

„Care 30/h? Când abia poți circula cu 15/h din Amati pana in Ruseni? Pe canicula de ieri, dădeau cu apa? Risipa totala, când la 30 de secunde după ce trecea mașina, soarele usca și praful din nou se ridica!!!”, este mesajul unei sătmărence.

Alții consideră indicatoarele o bătaie de joc la adresa sătmărenilor.

„Sunt puse indicatoarele in bataie de joc,cine a vazut asa ceva”, transmite un sătmărean.

Sătmărenii din zona localităților Amați și Rușeni au ieșit ieri după-amiază pe drumul care duce spre Homorod și Rătești și au plantat flori pe șosea.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar viitorul acestui tronson continuă să se amâne.

În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma

Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum.

7 comentarii

  1. Amați Răspunde

    “Dragii mei” toți cei care vă faceți vinovați de starea în care se află acest “the road of hell” vă doresc să-l parcurgeți în cea mai mare pioșenie ca și enoriașii de la mănăstirea Nicula! Pietricelele nevinovate care ne-au înțepat anvelopele să vă “iubească “!

  2. Ion Răspunde

    Apucati-va macar sa faceti cumva drumul de la Viile Satu Mare catre Tatarasti… 2,5 km de drum pe care iti rupi masina… Un utilaj l-ar nivela usor in 2 ore si am mai putea folosi varianta asta. Dar e clar ca nu se gandeste nimeni la locuitorii din zona ca altfel ar vedea solutia asta simpla…

    • Vasile Răspunde

      Bine zici, macar cei din Tatarasti si Homoroade ar putea sa circule pe acolo si n-ar mai ridica praful prin Ruseni si Amati…

  3. TABU Răspunde

    E o idee foarte buna.

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Vina apartine mafiotului de Govor Mircea!

  5. Bogu Răspunde

    Situația acestui drum e foarte veche. Un drum judetean în imediata apropiere a municipiului Satu Mare, Romania, U.E.. Probabil starea actuala a drumul reflecta calificarea guvernului și consiliului județean.

  6. y Răspunde

    N-ar fundație pentru asemenea trafic. Degeaba se pune asfalt că în max. 2 ani dispare, se macină. Dar și materialul utilizat pentru asemenea asfaltări este cel puțin de calitate nesatisfăcătoare. Asta e! Votați-ne pe noi că la anul iar promitem că vom asfalta drumul! Prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.