Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Satu Mare. Mașinile abandonate pe spațiul public vor fi ridicate

Mașinile abandonate pe spațiul public în municipiul Satu Mare vor fi ridicate, potrivit unui anunț făcut de Primăria municipiului Satu Mare.

Primarul municipiului Satu Mare având în vedere referatul cu numărul 2262/20.05.2019 întocmit de Poliția Locală Satu Mare și înregistrat sub nr. 5992 / 20.05.2019 la Administrația Domeniului Public, dispune inventarierea , expertizarea și depozitarea autovehiculelor fără stăpân sau abandonate de pe raza municipiului Satu Mare, conform fișierului:

5 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Bravoooo.Sa mergeti si pe str.Lucian Balaga unde sta un peugeot de vreo 30 de zile cu roata smulsa,In zona RAR-ului stau masini (probabil refuzate la inspectie)abandonate si uneori obtureaza vizibilitatea ,cand vrei sa iesi din curtea RAR-ului.Tot acaolo pe o stradauta invecinata cu RAR-ul(exact pe langa gard)sunt doua automobile abandonate de peste un an,fara numete de inmatriculare si sdeseori nu se poate depasi de ele.Va rog daca aveti bunavointa sa mergeti si sa le luati de acolo.Proprietarii acestor harburi ar trebui amendati drastic.De ce trebuie ca sa suporte alti oameni mizeriile unor iresponsabili?

  2. Scoica Răspunde

    Pe Ady Endre nr.34 in curte, domeniu public, de ani de zile sunt abandonate un Subaru și un Passat. Starea lor jalnica denota absoluta indiferenta și lipsa de respect a proprietarului față de toți cei care locuiesc acolo.
    Va mulțămim.

  3. abcd Răspunde

    Soferilor de duminica le-ar mai trebui ridicate masinile. Am vecini cu cate 3-4 masini, folosind doar 1 din ele, si aceea duminica pana la biserica. Trebuie sa parchez in alta parte, sa ocup locul si sa ma cert cu alte persoane din curtea alaturata, din cauza lor. Trebuie gasita o solutie pt. ca asa nu se mai poate. Chiar nu inteleg pentru ce isi iau unii masini daca nu le folosesc.

    • Jan Răspunde

      Cum vezi tu modalitatea de a interzice unui om dreptul de a avea doua masini , sau mai multe, ?
      Te crezi in Coreea de Nord ?

      • Jany Răspunde

        Bunul simt. Du-ti-le la tara, la bunica in curte daca le ti de bibelou. In parcarile cu abonament i-au reglementat pe colectioanari de clasice germane din anii 2000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.