Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tânără trimisă la plimbare de la UPU Satu Mare. Cu un ac în burtă, nevoită să meargă în Baia Mare

O tânără de 19 ani din județul Satu Mare ce a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, a fost trimisă de la Unitatea de Primire Urgențe la o altă unitate spitalicească, pentru că, spune unchiul pacientei, niciun medic chirurg nu a fost disponibil la momentul respectiv.

Unchiul pacientei a declarat, pentru Informația Zilei, faptul că nepoata ei, după aproximativ două ore de așteptare la Unitatea de Primire Urgențe din Satu Mare, a fost nevoită să parcurgă un drum de câteva zeci de kilometri până la spitalul din Baia Mare, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Nepoatei mele i-a intrat din greşeală un ac în burtă, în timp ce era întinsă în pat. Am dus-o la UPU Satu Mare, unde a intrat într-un cabinet şi am lăsat-o acolo. După două ore aflu că nu este medic chirurg disponibil la UPU Satu Mare, astfel că nu are cine să-i scoată acul. Ca urmare ea a vorbit cu o colegă din Baia Mare şi s-a dus la spitalul de acolo, pentru că unitatea respectivă dispune de chirurg. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Ce UPU este fără specialist chirurg? Nu puteau spune din start că nu este, să mergem în altă parte?”, a declarat bărbatul, pentru Informația Zilei.

6 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    UPU SATU MARE=O BARAT.”Prietenilor”celor care lucrează la UPU SM le doresc sa le intre cate un ac în fund sau limba de cate ori le tin partea depasitilor de medici,asistente de aici(nu chiar toti,dar trebuie sa ai noroc sa nimeresti pe cineva devotat meseriei)Bataie de joc pe banii nostri!!!Tinerei ii doresc multa sanatate.

    • ionut Răspunde

      Adinutza,sugi puta…Ai depus plangere penala impotriva medicilor care ti-au omorat tatal ,,perfect sanatos,,???
      Tot latri de luni de zile ca o javra plina de ura contra medicilor, dar nu ai facut nimic!!! Esti doar o mincinoasa ordinara!!!
      Daca nu exista disponibil medic chirurg, atunci tot medicii sunt de vina?
      Sunt de vina cei de la conducerea judetului in subordinea carora se gaseste spitalul si nu angajeaza medici destui si va flutura pe la nas zilnic ,,investitii de zeci de milioane,,-dar numai pe hartie…

  2. Ionica Răspunde

    Romania= lumea a 3 a. Traim inca in noroi. Exploatati la lucru pana la epuizare. Cred ca o tai in curand spre UK. nu din cauza banilor

  3. Giga Răspunde

    “Nepoatei mele i-a intrat din greşeală un ac în burtă, în timp ce era întinsă în pat.” Cum naiba??? De unde era acul respectiv? Droguri cumva? Cred ca e caz de politie.

  4. apollo Răspunde

    Cred ca orice om de buna credinta recunoaste ca exista cadre medicale (de la medici si asistente pana la infirmiere si brancardieri) care trateaza pacientul cu profesionalism si cu empatie! Oamenii sunt revoltati de faptul ca sistemul medical nu creeaza sau nu aplica parghiile necesare prin care toate cadrele medicale sa dea dovada in primul rand de competenta profesionala si in al doilea rand de empatie si intelegere a nevoilor pacientului! Sunt de acord optarea doar pentru un sistem medical,de stat sau privat la alegerea fiecaruia,nu este nici o ingradire a dreptului muncii,deoarece nici eu ca avocat nu pot fii in acelasi timp procuror!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.