Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Tinerii ce au vandalizat parcul din Micro 15, puși să repare pagubele

Tinerii prinși în flagrant vineri dimineața, la ora 4,00, în timp ce distrugeau bănci și coșuri de gunoi pe Aleea Milcov au primit fiecare o amendă de 1,000 lei și au fost puși să plătească și să repare pagubele.

Reamintim că polițiștii locali au prins în flagrant trei tineri care vineri dimineața, la ora 4.00, distrugeau bănci și coșuri de gunoi pe Aleeea Milcov.

“Polițiștii locali au prins în flagrant trei tineri care vineri dimineața la ora 4,00 distrugeau bănci și coșuri de gunoi pe Aleeea Milcov. C.D. Iacoș, 18 ani, R.S. Groșan, 19 ani, și A. Săndulescu, 19 ani, au distrus patru bănci și un coș de gunoi”, transmite Poliția Locală Satu Mare.

12 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Mâncaiar ti cu sa-i ardă cu pară de foc

  2. Jan Răspunde

    Nu trebuie să fim duri cu acești copii, până la urmă sau distrat și ei puțin.

  3. Bran Răspunde

    ai dreptate ma jan

  4. Johny Bravo Răspunde

    Jane ai reapărut??? Ce m-aș distra și eu cu ceva la care țin ei! Derbedeii dracului la 4 noaptea! Om normal la ora aia doarme.

  5. Jan Răspunde

    Da, probabil singura lor vină e că nu și-au ales ora potrivită. Poate data viitoare.

    • jean Răspunde

      “Jan” singura ta greseala este ca existi ? De ce nu au avut parintii tai bani de un prezervativ? Scapa omenirea de o pacoste retarda??

  6. x-ulescu Răspunde

    Dragnea e la Rahova…
    Plange inima mea…

  7. x-ulescu Răspunde

    Votanții usr-ului la lopata

  8. Marius Răspunde

    Domnule primar Kereskeny,am avut in park frumos in micro15 ,mai multiple de 10 ani a fost impecabil de curat si ordinat,de cateva luni de cand ati externalizat serviciul de curatenie al parcului arata deplorabil ,mizerie,gunoaie,Peturi golani pana la 3 dimineata skate park se inchidea peste noapte nu intrau pustani ,ati renuntat la o persoana care pt 1000 lei intretinea parcel,si acumen platiti mi de lei la firma din cluj si arata sub orice critica, dl primar mai veniti prin cartiere nu numai cand aveti campanie sa ne cersiti votul.

  9. Bnn Răspunde

    Ce smecheti suntem, rupem banci, dupa ne plangem ca tara e de cacat si vrem afara. Asta e nivelul, poate ajungeti de profesie gradinari daca tot invatati meserie acum.

    • NNb Răspunde

      Ăia care vor o ţară ca afară sunt alţii.De ce generalizezi? Âştia s-au îmbătat şi şi-au pierdut busola, pot ieşi nişte genii din ei sau, mai mult, nişte bravi politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.