Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Tot mai puține mașini parcate ilegal la Satu Mare. 104 autoturisme, ridicate în prima lună

În prima lună în care a fost desfășurată activitatea de ridicare a mașinilor parcate ilegal, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală Satu Mare au acționat în vederea ridicării unui număr de 104 autovehicule, fiind aplicate 112 sancţiuni contravenționale.

Ca urmare a restituirii autovehiculelor ridicate s-a încasat suma de 49.550 de lei.

Prin acest serviciu, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală urmăresc alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean și de normele de convietuire socială!

Astfel, odată cu achiziționarea acestui utilaj s-a reușit reducerea cazurilor în care mașinile blochează intersecțiile, intrarea în institutiile publice, inclusive unități de învățâmânt și unități spitalicești sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de resedință.

„Schimbarea s-a văzut imediat. Numărul maşinilor parcate ilegal a scăzut”, transmite primăria municipiului Satu Mare.

 

 

12 comentarii

  1. un satmarean Răspunde

    fac diagonala orasului in fiecare zi si nu vad nici o schimbare, pana si politia am vazut parcand pe trotuar, atunci ??

  2. Pop ioan Răspunde

    Absolut nici o schimbare.tot atitea masini parcate ilegal sint.

  3. Joker7 Răspunde

    Felicităm elementul de statistică oferit de autorul articolului ca justificare a titlului: sunt mai puţine maşini parcate ilegal pt că aşa a transmis Primăria – că ei au “văzut schimbarea imediat”. La ochi, se acceptă, cui îi trebuie cifre sau argumente verificabile?

  4. IOANA Răspunde

    bravo …..trebuia facut de mult !!!!!!!

  5. Harpalete Răspunde

    E plin orasul de ”jafuri” abandonate aiurea pe domeniul public,care demult trebuiau culese si duse direct la REMAT, iar ei se lauda cu 104 masini ”vanate” de pol.locala !! Ieri,spre exemplu,o masina a fost ridicata din statia de autobuz de la intrarea in M17,care era ”parcata” exact la capatul statiei,si care nu incurca atat de mult,insa ”vigilenta”…

    • Pixulescu Răspunde

      Bai harpalete, daca ai cunostinta despre asemenea “jafuri” mai bine pune mana pe telefon si anunta organele, decat sa te plangi!
      Iar despre “incurcatul” sau nu, legea spune clar unde ai voie si unde nu ai voie sa stationezi! Indiferent ca incurci sau nu pe cineva, legea trebuie respectata!
      Unora va este greu sa intelegeti acest aspect de obligativitate al legii! Nu merge pe tocmeala sau mica intelegere!

      • Harpalete Răspunde

        Pixzdulescule,azi a fost pol locala vizavi de Unio,in parcarea de langa fostul Club Unio.Acolo sunt cel putin 10 jafuri abandonate,insa politistul local a aplicat un singur avertisment,pe o rabla de langa intrarea la rest.Loren’s !!Atat !!Daca treci pe acolo convinge-te !! In Carpati 2 sunt zeci de jafuri,si tre’ sa fii chior ca sa nu le vezi !!

  6. Nha Răspunde

    Numa’ haideti langa p-ta mica pe wolfenbuttel unde e interzisa stationarea si ,zilnic puteti ridica 104 masini de enoriasi si clienti ! Bag sama ca nu este nici vointa da’ nici putinta ,adica este impotenta maxima !

  7. adi Răspunde

    Langa Tribunal sa vad, ca ridicati masinile de pe trecerea de pietoni!!!!!

    • shumaheru Răspunde

      si sa-st taie singuri craca de sub picioare ? oare cine parcheaza pe acolo ??

  8. Lili Răspunde

    Dar masinile parcate regulamentar dar care nu au tichet de parcare de peste 1 an si zac, in paragina, de exemplu pe str. Mioritei, MS-82-KAR, Audi ??? Nu o vede nimeni sau nu isi face nimeni de lucru ?? Nu vreau sa ma gandesc ca si masinile se ridica pe criterii etnice !!!

    • altu fara bmw Răspunde

      Aia cred ca este masina fostului director Attila Karda de la Olimpia dat afara in suturi, asa ca masina e cel putin de doi ani acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.