Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

VIDEO. Elev imobilizat de polițiști, la Baia Mare. I-a înjurat și scuipat pe oamenii legii

Cinci poliţişti au intervenit pentru a evacua, miercuri, un elev agresiv din curtea unei şcoli din municipiul Baia Mare, după ce acesta a distrus mai multe bunuri din sala de clasă.

”Un echipaj de ordine şi siguranţă publică a intervenit miercuri după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant şi a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv şi după sosirea poliţiştilor, a fost imobilizat şi condus la sediul poliției municipiului Baia Mare”, conform Poliţiei din Baia Mare.

Băiatul a fost agresiv, potrivit baiamare24, motiv pentru care a fost necesară intervenția a cinci polițiști.

„Poliţiştii au fost înjuraţi, scuipaţi şi chiar agresaţi de elevul recalcitrant. (…) Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus că poliţiştii au cerut sprjin doar pentru a-l transporta la unitatea de poliţie şi nu pentru a-l imobiliza. În urma refuzului de a fi condus la sediul poliţiei dar şi a comportamentului agresiv s-a procedat la imobilizarea adolescentului”, transmite publicaţia.

Urmează să se stabilească în urma analizelor toxicologice dacă tânărul a consumat substanțe interzise.

În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

7 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Viitorul infractor recidivist.

  2. cohno Răspunde

    Da nu ne zice nimeni de ce o devenit agresiv? Poate ca a devenit agresiv dupa ce militia l-a imobilizat ca pe un infractor. Si poate a facut scandal dupa ce s-a simtit neindreptatit cu ceva

  3. Adinutza Răspunde

    Din cauza drogurilor dragă.Sunt lăsați liberi de părinți,nu se mai pune accent pe scoala din pacate(merg doar sa adreseze colegii sau sa isi bate profesorii).Atâta libertate strica tineretului necopt la vârsta asta.De ce în generațiile mai vechi nu existau atatea?Pentru ca noi aveam cei 7 ani de acasa,scoala era scoala,respectul era respect.Acum au liber la orice si se vede rezultatul…

    • Satmarean Răspunde

      Mai nou nici parintii nu prea au ce le face. Daca o sa strigi prea tare la ei pot sa te reclame!!!!!!!!! Asta e rezultatul…….libertatii ….necontrolate.

  4. gheorghe Răspunde

    Daomne ce batai se mai organizau si intre elevii din,,generatiile mai vechi”cum le spune Adinuta.Nu era saptamana in acre sa nu fie batai in clase,in curtea scolii si uneori intalniri pe dig pentru cate o rafuiala intre rivali.Ce atunci nu era destrabalare?Atunci nu erau profesori(profesoare )care si-o puneau cu elevele(elevii)???Dar intre profesori ce era?…asa ca intre colegi..stim noi ca pana la urma se lasa cu divorturi si scandaluri intre ei.Trebuie doar sa va aminti si aceste lucruir rele de atunci nu doar lucrurile bune.Tot la fel trebuie sa vedem si lucrurile bune ale generatiei tinere de azi nu doar pe cele rele.Hai sa fim seriosi!!!Generalizam,generalizam.Pe vremuri nu ca erau elevii mai grozavi,era alta lume,altele sunt acum conditiile.Daca atunci am fi avut conditiile de acum,ofertele tentante si viata libertina crezi ca am fi fost asa de ,,mielusei”Nicidecum.Eu zic sa nu generalizam in nici un fel pentru ca prin asta cadem in cealalta exterma,adica ii vedem pe toti ceilalti rai si pe noi ne vedem buni,grozavi si ca noi nu-i nimeni!!!Ce mai buleuri se organizau si atunci intre clase si intre scoli,uneori pe acasa sau la caminul cultural…si intodeauna se lasa cu aventuri….Hai sa nu mai zic mai mult…ce era prin parcuri si prin locurile retrase!!!???

  5. Ardelean Răspunde

    Daca afla ministra ca trebe cinci militzieni sa lege un scolar….ii dau lacrimile de rusine.

    • Anonim Răspunde

      Buna
      Putea fi imobilizat și de un polițist dar avea rănii sau găurii suntem civilizații și dorim ca polițistul sa ne ia cu frumosul dacă nu avem discernământ temporar sau pe termen lung
      .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.