Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

VIDEO. Prima cursă de la Satu Mare spre litoral, din acest an, a decolat

În această dimineață, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare, a decolat primul avion din acest sezon estival, spre mare.

Sătmărenii merg la mare cu avionul și în acest sezon estival, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Primul zbor spre litoral din acest sezon estival a avut loc astăzi, 18 iunie.

Începând cu data de 18 iunie 2019, TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 EUR pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 EUR pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Programul de operare pentru cursa Satu Mare – Constanţa este următorul:

Programul de zboruri de la Satu Mare la Constanța a început așadar astăzi, marți, 18 iunie și se va încheia în data de 20 septembrie.

 

3 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Spune-ti vă rog in ce zile sunt preturile astea. Eu am căutat și chiar și la sfârșit de august era peste 140 E dus-intors. De ce nu afișează poză de pe site cu prețul nu doar cu ora de plecare? Totul e doar publicitate

  2. a Răspunde

    Comentariile de mai sus trebuie completare cu urmatoarele: “lasa ba! Am eu W diesel, 12 ore de condus, consum 4!
    Aceasta cursa (eu unul nu merg la noi la mare nici impuscat) este una faina. Preturile Tarom sunt mari, dar este 1 ora de zbor! Nu 12 pt vitezomani si 2 zile pt “normali” cu cazare pe traseu.
    Cand opratorii romani vor vinde cazarea cu transport si charter, atunci preturile vor merge in jos.

  3. ciprian Răspunde

    In secolul 21 ne bucuram de un lucru care normal ar fi trebuit sa fie functionabil de ani de zile…nu stiu cat va dura treaba asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.