Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Sătmărean, implicat într-un accident în lanț, în Cluj-Napoca. Trei persoane au ajuns la spital

Un sătmărean a fost implicat într-un accident în lanț, în Cluj-Napoca, după ce patru maşini au intrat în coliziune. Totul s-a întâmplat vineri noaptea, în cartierul clujean Grigorescu.

,,La data de 21 iunie 2019, în jurul orei 23.10, un tânăr de 20 de ani din comuna Sancraiu, judeţul Cluj, a condus autoutilitara pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, înspre centru şi, ajuns la intersecție cu strada Giusepe Garibaldi, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului şi a intrat în coliziune cu autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Satu Mare”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Trei persoane au ajuns la spital în urma impactului puternic.

,,Autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu 2 autoturisme, care aşteptau la semafor. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă”, transmite IPJ Cluj.

La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Trei adulți au fost consultați medical și au fost transportați la spital, suferind traumatisme ușoare în urma accidentului. Polițiștii clujeni au mai transmis faptul că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.