Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Femeie de 62 de ani, prinsă în timp ce vindea țigări de contrabandă. S-a ales cu dosar penal

O femeie, de 62 de ani, a fost surprinsă în flagrant, la data de 8 iulie a.c., de către polițiști în timp ce comercializa țigări de proveniență ucraineană.

Ieri, 8 iulie a.c., la ora 07.35, polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș în urma desfășurării unor activități specifice, au surprins în flagrant delict o femeie, de 62 de ani, din localitatea Trip, în timp ce comercializa la domiciliul acesteia țigarete de proveniență ucraineană.

În urma verificărilor efectuate, asupra susnumitei polițiștii au găsit peste 500 de fire de țigarete de proveniență ucraineană, provenind din contrabandă, fiind destinate comercializării.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

8 comentarii

  1. X-ulescu Răspunde

    Se adeverește faptul că niciodată nu-i târziu să te reprofilezi, păcat de biata femeie ca a ales activități ilegale.

  2. Nimeni Răspunde

    Dar de contrabanda cu lemn din padurile noastre cand va ocupati, poate gasiti si acolo vreo baba implicata? … sau de asta nu se poate discuta.

  3. Unu' Răspunde

    Dă-o-n colo de treabă!
    Ieri după-amiază am trecut prin piața Someș și m-am oprit să cumpăr ceva fructe, și am fost asaltat de cel puțin 4 țigănci care-mi ofereau țigări prin arhi-cunoscutul anunț “țighi-țighi”, și poliția se laudă că au prins doar o singură muiere?
    Dacă s-ar organiza puțin, chiar și cei de la locală, având avantajul de a avea acces la camerele video (de foarte bună calitate și care nu au fost ieftine!), ar putea elimina complet fenomenul, DACĂ s-ar dori acest lucru!

    • Rodica Răspunde

      Cine vrei sa se organizeze ? Politia locala si jandarmii care le….. asigura protectie ? Am impresia ca-i protejeaza de noi , cei care mai avem putin curaj si-i apostrofam . Intr-adevar , nu este zi sa nu te asalteze (cel putin in piata Somes) acesti …tighi-zomani ; ma întreb ce face administratia pietei , cea care incaseaza niste taxe de la cei care vand acolo si ăstia haladuiesc bine mersi , fara sa-i deranjeze nimeni . Probabil coloratii astia platesc un alt fel de …..taxa , ca nu se poate …curata locul de ei !

      • Unu' Răspunde

        Normal că de la ei aștept să-și facă treaba pentru care îi plătesc! Nu cer un favor sau ceva personal, le cer să-și facă treaba pentru care îi plătim!
        Că doar nu m-oi pune eu să trec cu sabia prin țigănime!

  4. lilu Răspunde

    Am auzit o discutie intre tiganci, taxa este de 20 ron/zi

  5. gheorghe Răspunde

    Mare adevar ati spus cu totii dar ,,totul ramane cum am stabilit”adica nu se va face mare lucru in combatrea si starpire acestor ,,afaceri banoase”.Daca nimeni nu ar cumpara de la ei cu siguranta ca ar disparea dar din moment ce amarastenii fumatori dau banii pe aceste OIN-ur afacerile vor fi in floare.Nu stiti ce inseamna OIN?…pai va spun eu;O Iarba Neidentificata!Asta ar fi aceste ,,tzighi”trase in piept de contribuabilul amarastean roman.Dar despre faptul ca mergi in piata sa cumperi o lebenita,un pepene,un kg de fructe…ceva acolo de sezon si nu primesti bon de casa ce sa mai spunem?Sa nu mai zic despre vanzatorii-producatori de legume,fructe,ciorapi…etc.care in viata lor nu au pus mana pe sapa sau pe grebla.Majoritatea sunt doar comercianti care dicteza pretul produselor dupa cum vor ei.Sunt tare curios care dintre partidele politice vor reusi sa rezolve aceste ,,mici hotii”din Romania.Tare ma tem ca nu este interes pentru a se rezolva asta asa ca ,,ciocu mic si joc de glezna”pentru nemultumitii de noi ca altfel s-ar putea sa o luam peste bot intr-un mod foarte democratic.Ce atatea pretentii de respectare a legilor?..ce atata nemultumire la voi? ce voi nu stiti unde traiti?…traiti in….chear unde traim?? Da,da in UE!!!He,he,he..oare asa sa fie??
    O vorba spune asa
    ,,Lasa lumea cum e ea,
    N-o face din buna rea!!” si uite asa….sa aveti si zile bune!!

    • Unu' Răspunde

      Parțial ai dreptate!
      Faza cu bonul fiscal de la micii producători agricoli, este intenționată, în sensul că legea caselor de marcat prevede că aceștia sunt scutiți de la folosirea caselor de marcat! (art. 2 din OUG 28/1999)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.