Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Destin frânt prea devreme. Tânăr sămărean, ucis de un şofer mort de beat

Un tânăr sătmărean de 36 de ani, implicat în mai multe proiecte, a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer de TIR mort de beat. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Sălaj.

Gabriel B. s-a născut în judeţul Maramureş, dar de mai bine de 10 ani s-a stabilit în Satu Mare. Îl ultimii ani a fost implicat în mai multe proiecte, în special de team building organizate în premieră în judeţul Satu Mare. Acum pregătea o nouă ediţie a unui eveniment. Foarte muncitor, atent şi cu suflet blând, el era şi un cunoscut jucător de darts, câştigător al mai multor competiţii, dar şi un muzician pasionat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut ghinionul să se afle pe locul din dreapta al unei maşini care a fost lovită de un TIR ce a pătruns pe contrasens, condus de un şofer beat, ce a şi fugit de la locul faptei. Gabriel a suferit răni grave şi a murit la scurt timp.

Şoferul avea o alcoolemie de 1.22 mg/l

„Vineri, 5 iulie, la ora 22.14, pe Drumul National 1F, în localitatea Poarta Salajului, un barbat de 48 de ani, din judetul Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulatie si a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani. Dupa producerea accidentului, soferul a parasit locul faptei fara încuviintarea Politiei, fiind identificat în scurt timp, în trafic, pe raza municipiului Zalau. Testarea cu alcooltestul a evidentiat o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta fata în autoturism, un barbat de 36 de ani, si ranirea grava a conducatoarei auto, ambii din judetul Satu Mare. În cauza, politistii continua cercetarile pentru infractiunile de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului fara încuviintarea Politiei, ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, dar si pentru administrarea întregului probatoriu în cauza.”, se arata în comunicatul Politiei.

 

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

3 comentarii

  1. vatra Răspunde

    scapa cu 2 anii cu suspendare
    si soferul de autobuz N IULIU a scapat DEPA CE A OMORIT PE TRECERE DE PIETON

  2. Teo Răspunde

    Incredibil! Sincere condoleante familiei. Un destin frant de catre un gunoi biped care nu merita nimic mai mult decat streangul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.