Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. S-a deschis REMAX GOLD. Cea mai mare agenţie imobiliară din lume, la Satu Mare

Cea mai mare agenţie imobiliară din lume, REMAX, are începând de astăzi reprezentanţă la Satu Mare. Într-un mediu festiv, a fost deschisă astăzi reprezentanţa REMAX GOLD, pe str. Păstrăvului nr. 2, bloc 2, în prezenţa mai multor oameni de afaceri, a deputatului Romeo Nicoară, dar şi a reprezentanţilor francizelor REMAX  din mai multe judeţe. Evenimentul parte să fie unul de succes, chiar după tăierea panglicii inaugurale făcându-şi apariţia deja primul client, interesant de achiziţia unui apartament.

Deținătorul francizei în mai multe județe din România, inclusiv în Satu Mare este omul de afaceri Ștefan Csordas, care a mizat pe o echipă de tineri ambiţioşi.

“Avem deja şapte francize deschise în toată ţara, REMAX GOLD şi-a făcut un loc şi nume în franciza REMAX România. Sper să continuăm pe un plan ascendent şi în Satu Mare să avem rezultatele aşteptate, să ne facem cunoscuţi pe piaţa din Satu Mare şi să aducem facilităţi pentru toţi oamenii care vor intra în contact cu noi”, a spus Ștefan Csordas .

La inaugurare s-a aflat chiar preşedintele REMAX România, Răzvan Cuc.

“REMAX este prezent în peste 100 de ţări la nivel global, sunt peste 130.000 de oameni care fac parte din familia aceasta mare. Oamenii fac imobiliare de peste 50 de ani, REMAX este cea mai puternică reţea de agenţi imiobiliari din lume. Proiectul l-am început în România acum peste 5 ani, timid, cu două birouri, astăzi suntem la peste 50 de birouri francizate şi mergem înainte. E o piaţă dimanică, am intrat în Satu Mare şi am văzut un grup de case în contrucţie pe o parte, am văzut spaţii coemrciale, un mall care se construieşte, toate acestea sunt active cu care nişte agenţi buni ar putea să facă un business”, a spus preşedintele REMAX România, Răzvan Cuc.

Reprezentanţii companiei pun un accent mare pe instriuirea agenţilor.

“Educaţia e prioritară REMAX , încercăm să profesionalizăm această meserie care în continuare încă are foarte multe nuanţe care nu sunt reglementate şi încercăm să facem o diferenţă în aşa fel încât  să reuşim să schimbăm imaginea agentului imobiliar în România prin educaţie. Credem că acest lucru este posibil doar dacă se lucrează în colaborare între agenţii imobiliari”, a spus şeful programului educațional al REMAX, Iulian Berghian.

Deţinătorul francizei REMAX GOLD, Ştefan Csordas, a ţinut să mulţumească managerului general REMAX GOLD, Manuel Şter şi soţiei sale, Maria Şter, pentru modul foarte profesionist în care a organizat evenimentul de astăzi.

6 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Succes Remax!
    Succes Arșinel!

  2. sdgd Răspunde

    Frumoasa cladire. Firma fresh, holuri aerisite… ce latime au usile totusi?

  3. Y_grec Răspunde

    arsinel nu era unu care si-a luat rinichi peste rand ?

  4. Ioana Cretu Răspunde

    Fata mea a reușit la o facultate din Cluj Napoca și împreună cu mai multe din prienele ei au început să caute un apartament în chirie. La recomandarea unei cunoștințe am apelat la agenția RTZ Imobiliare & Consulting care oferă servicii de intermediere si consultanta imobiliara în piața Clujeana iar astfel în timp record am reușit să închiriem un apartament la preț rezonabil în apropierea universității.
    Dacă sunteți în situația mea vă recomand să apelați la ei: https://www.rtzimobiliare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.